poppis

Haha så kan det gå när man länkar till någon annan, helt plötsligt åker besöksstatistiken upp hur mycket som helst!
För er som undrar så säljer jag gärna korten som jag gör. Det är bara att skicka att mail till myshanna@passagen.se eller skriva en kommentar här så fixar jag det. Korten kostar 30 kr styck.

Idag har jag varit ledig, mycket skönt. Var på en intervju på Psykologiska Institutionen idag. Har varit med i en undersökning som pågått sedan jag föddes och idag hade de uppföljning. En biobiljett och en hundralapp för besväret. Spenderades direkt på ett album och papper!

Har gjort en hel del pyssel idag, bland annat ett minialbum om vår resa till Kim, men det har jag inte fotat. Kortet som jag gjort scannade jag dock.

image165
VÅR sitter på distanskuddar. Stämplarna från Hero Art.

Scannade även in inbjudningarna igår, Det fattas dock fortfarande en stämpel på dem.
image166

Det ska stå Bröllopsinbjudan under det blåa.

Ikväll ska vi bowla med två kompisar!

Kortskiss

Igår gjorde jag ett kort efter Kortmakarens tävling i bloggen. Man skulle skapa efter en skiss och använda sig av färgerna rosa, turkos eller ärtgrön. Det var en rolig  utmaning. Mitt resultat blev såhär

image164

Jag har ännu inte fotat korten vi gjorde i helgen. De är inte helt klara heller. Det ska på en stämpel som jag väntar på från Easer. Igår var vi hos Kortmakaren och köpte genomskinliga kuvert. Det kommer nog att bli ganska bra hoppas jag på.

Håller på att bli förkyld. Känns inte så roligt. Det blir ingen träning idag. Ska mysa i soffan istället. Kanske skapa lite!

tjing


Tärnhelg

I helgen ska vi ha tärnhelg! Åker till vårt sommarställe och har det gött hela helgen. Hur skönt som helst efter en jobbvecka. Vi ska bland annat göra inbjudningskorten till alla. Ska visa upp dem efter helgen när allt är klart!

Veckan har gått fort i övrigt. Det kanske gör det när man jobbar ;-) Har fått reda på idag att jag antagligen kommer att få 100 % efter påsk iallafall. Kul! Den sista dagen blir som lärare i en 4-5:a och det kan ju vara kul att testa på. De verkar vara lite småstökiga dock!

Hoppas att vi hinner se lite på Let´s Dance ikväll!

Senaste skörden

Har gjort lite grann de senaste dagarna. Har kommit hem och känt mig inspirerad fastän jag har varit trött.
image157

Detta gjorde jag idag innan handbollen. Pappret med hjärtan på är från Cloud9. De andra mönsterpapprerna är från Me and My Big ideas. Stämpeln från Magnolia.

image158
Pappret från SassaFrass. Stämpel Magnolia. Stickers från Thailand. Jag älskar min dymo!!

image159
Ungefär såhär kommer våra bröllopsinbjudningar att se ut. Det ska vara en tamp med kärleksknopen på också. Bröllopsinbjudan är en stämpel från Easer men hon är bortrest just nu. Så den är beställd men jag har den inte. Har bara skrivit ut trycket för att se hur det blir. Fyrstämpeln från Eat Cake Graphics. Allt papper från Format.

image160

Några LO:s med. Älskar bilden på kängurun. Det ser verkligen ut som en stor kanin! Bilden på kim och kängurun är härlig den med. Blomman är urklippt från ett mönsterpapper.

image161

Gjorde denna LO igår. Gillar kortet som är på jättemycket. Tyvärr syns det inte hur fint det är på LO:n. Så här ser det ut.
image162
Ljuset är så himla härligt. Vi sitter och tittar på solnedgången över Grand Canyon!

image163
En LO om kvällarna i New York. Det är en del stickles på men det syns inte så mycket.  Det blåa är en utstående stickers som visar Empire State.

Känns som att man kommer mer och mer in i jobbet. Har trevliga jobbarkompisar och triivs gott! Men det är mycket tankar som cirkulerar. Man kan inte sluta fundera på olika saker man ska göra.

Idag var vi och kolla på lägenheten vi ska flytta till igen. Vi flyttar in den 1/4 men vi har ändå kollat en hel del på soffa samt tapeter. Ska bli kul att fixa och dona!

Nya kort

Hmmpf nu försvann all text som jag hade gjort! Får skriva om.


Har jobbat min första vecka nu! Det känns himla bra och är jätteroligt, men igår kväll var jag ganska trött! Har inte hunnit pyssla så mycket den här veckan. 2 kort i måndags som jag har scannat nu samt ett kort till en av mina kompisar som var färdig lärare igår. Vi var på en trevlig examensmiddag där igår. Det blev ett helt svart kort med vitt matt tryck. Allt skulle bli lite svarta tavlan känsla. Det var en vit kant runt med Låt stå! och dessutom ett litet rött äpple!


image155

Gjorde en lapp till dörren med ej reklam i dessa färger och blev inspirerad att göra två kort. Smidigt med stickers!

image156

Lite snett scannat!

Ha en bra helg!


Ännu fortare

Ja ibland går livet väldigt fort! Idag ringde det en rektor och erbjöd ett jobb, jag åkte upp till skolan och pratade med henne. Gick därifrån med ett jobb och börjar på måndag!! Det är visserligen bara på 60% men det känns som en bra start!. Har lett hela dagen!

Var på en danspass på Friskis idag med. Det gav ganska mycket leenden det med. Jag är ganska stel men det var bara att hänga på så gott det gick.

Gjorde ju en LO igår men det har varit så mycket annat att göra att jag inte har haft tid att ta ett kort på den. Det kommer kanske!

Det gick fort

Så var man igång och jobba iallafall. Är med på en sajt som heter vikarien.se och nu har jag fått jobb resten av veckan. Skönt. Idag har jag varit på en skolan och varit musiklärare. Det är ju inte mitt ämne direkt, men jag satte ihop en liten musikquiz. Första klassen undrade om jag var 50 år för de tyckte att låtarna var så gamla. Jag tyckte att jag hade ansträngt mig för att ta med låtar som jag trodde skulle vara något de lyssnar på. Det var Idolvinnare och Markoolio och så. Haha jag tyckte att det var ganska roligt att de sa så!
Imorgon är det intervju för ett frtitdspedagogjobb samtigt som jag ska jobba på en annan skola. De vet om att jag ska vara borta men tyckte att det var värt det iallafall. Har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska tycka om tjänsten. Det verkar ju som att det rullar på med jobb. Det ringde en annan tjej idag med och frågade om jag kunde jobb så det verkar ju finnas vick iallafall. Vill ju helst vara lärare och tror att jag lär mig ganska mycket av att vicka även om det är slitigt. Har ingen att rådfråga direkt heller. Hmm svårt.

Inget skapat idag heller...ännu!

tro det eller ej...

...men jag har gjort 4 kort till. Kom hem från träningen och kände mig inspirerad. Helt plötsligt hade jag gjort fyra kort. Är så nöjd med min kombinerade skrivare och scanner, kopiator. Kan scanna in mina kort och det blir så himla mycket bättre än att ta ett kort. Bara att redigera lite i photoshop och så är det klart.

image150

Filt från Queen & Co. Tänkte att man kunde skriva något på själv om man vill det.

image151

Färgerna har blivit lite knas. De passar ihop bättre egentligen.

image152

Gjorde två ganska lika kort att ge till någon som fått barn.
image153
Alla mönstrade papper är från Me and my big ideas. Skönt att inte måla stämpelmotiv utan bara använda sig av papper.


Tack för titten!


En liten till

Dagarna går grymt långsamt när man är hemma. Beundrar de som måste vara hemma hela tiden och inte blir totaltokiga. Har lyckats göra en LO till iallafall. Nåt måste man ju sysselsätta sig med.
image149

Kort från i lördags när Emmy och hennes mamma och pappa var här en sväng och åt lunch. Vi bor en uppgång ifrån varann och snart bor vi i samma så vi träffas ganska ofta. Tur det!


Svårt att hitta jobb

Varför ska det vara så svårt att hitta ett jobb? Är ju nyexad lärare, sugen på att jobba, har en bra ämneskombination, erfarenhet av barn osv. Ändå hör man inte ens något från de jobb jag sökt. Så himla tråkigt.
Ska ju på intervju på onsdag, men det är inte som lärare utan som fritidspedagog. Blir i valet och kvalet hur jag ska göra. Vill ju jobba, men som lärare. Som fritidspedagog har man inte samma pedagogiska del och inte samma avtal.

Kan visa den första Emmy LO:n nu iallafall. image148

Den är gjord efter en skisstävling på Stellas.se som sagt och jag är nog en person som följer skisser slaviskt. Har liksom lite svårt att tänka utanför det hela. Känner nog att om någon har funderat ut ett sätt så ska det vara så. Blingstenarna är egentligen rosa, men det syns inte i skanningen. Jag blev väldigt nöjd själv iallafall med den här. Emmy LO:sarna är gjorda i 8x8 och det var ett roligt format. Det får bli fler av den sorten.


Ha det så fint!


Fixat färdigt

Har lyckats få in korten i datorn iallafall, det kanske inte blev så mycket trixande med dem. Fotade korten med plasten på för jag kom på för sent att jag hade glömt fota dem. Så kan det gå i hasten.
image144
Det har blivit väldigt många rosa kort det sista. Vet inte själv varför. Blommorna är från Thailand och stämpeln från Hero Arts. Den är nog tänkt som julstämpel egentligen men jag tyckte den blev fin i andra färger med.

image145
Även detta i rosa, men jag blev ganska nöjd med det här. Byxorna är målade med ProMarker och resten med distresser. Har 3 färger med ProMarker men skulle nog gärna utöka det sortimentet. Det går lite fortare, men jag tycker att det blir finare med distresserna. Det är kanske en träningsfråga med.

image146
Ska sälja dessa kort på mammas jobb och de ville ha några som det inte var skrivet på. Så det ser lite tomt ut men så får det vara.

Har även fotat den LO som jag inte hade hunnit med.
image147
Om hur skönt det var i usa när vi kunde gå till Starbucks. Rubriken är gjort med filtthickers och rub-ons. Allt från American Crafts. Jag har varit lite dålig på att använda mönstrat papper. det är mest korten som sitter direlkt på cardstocken. Får jobba på det.

Har varit på en trevlig middag hos en kompis idag. Hon hade bjudit dit en annan kompis som jag inte träffat på länge. Så det var trevligt!

På onsdag ska jag på arbetsintervju igen. Är inte helt säker på att jag vill ha jobbet egentligen. Eller jobb vill jag ju ha men kanske inte just den tjänsten. Det är inte som lärare som jag ju vill jobba som. Hmm får fundera på det tills onsdag.

Tack för titten!

mer

Har gjort lite mer pyssel idagarna. Har fotat alla kort men inte redigerat dem ännu. Ska försöka hinna med det ikväll. Har scannat in 2 Lo:s dock. image142
Kim bästa kompis barn Emmy som kom i september när vi var borta så vårt första möte blev inte förrän den fjärde december. Har tänkt att skapa ett album till henne från " vår sida". Hennes mamma Lina gör ett jättefint första året album till henne med.

image143

Detta är andra LO:n av en dubbel. Den första var den som är med i tävlingen som jag kan visa när den ligger uppe. Den handlar om Emmys dop så korten ligger på andra sidan. Eftersom att jag stämplar mycket så tycker jag att det är lite roligt när man kan få med stämplar även på LO:s.

Nu är det dags att gå ut i snöovädret och pölsa upp till scoutstugen för att städa! Haha inte så skoj men det brukar bli ganska roligt iallafall.

Flytt

Det verkar som att det blir flytt till en trea om två månader! Var och kollade på lägenheten idag och det känns bra. Det är en trea som ligger i samma område som vi bor i. Den är mycket nyare och framförallt större. Lite annorlunda planlösning så det kan nog bli ganska mysigt. Vi kommer att behöva en ny soffa bland annat men det är ju mest roligt. Vi kommer nog att leta efter något i den här stilen. image141
Bild från Chilli

Det var lite konstiga färger på några av väggarna. Typ svampmålad terracotta, så det hoppas jag på att vi kan måla över. Får kolla efter lite olika färger på nätet. Det var plastgolv överallt utom i vardagsrummet och det är inte heller min favorit så det får funderas på,

Har gjort ett tävlingsbidrag till Stellas skisstävling men den måste komma upp där innan jag kan visa den. Gjorde även en annan LO men har inte orkat fota.

Tjing

Gott Nytt År!

Ett gott nytt år till er alla!
Hade en trevlig kväll igår. Åt en god middag med vänner och gick sedan vidare till en fest. Firade 12-slaget på ett parkeringhus med utsikt över staden och alla fyrverkerier. En mycket trevlig nyår som inte var särskilt planerat.

Borde egentligen sätta mig och göra lite kort som ska säljas, men är lite seg idag. En promenad kanske hade piggat upp något. Ska försöka äta lite lunch och ta mig för något.

2008 kommer nog att bli ett trevligt år. Ser fram emot att börja jobba samt att vi ska gifta oss förstås!

RSS 2.0