På G igen

Efter några dagars ledighet och en hel del tid att slå ihjäl så har scraplusten kommit tillbaka igen.

En Lo från Lucia när Emmy var tärna var jag tvungen att scrappa till hennes album.


En liten LO om tältet som hon fick i julklapp av oss.

Har gjort en hel del till bröllopsalbumet nu.

Titeln är Ren och skär glädje.


En dubbel med bilder på alla gästerna. Till höger är det en bild med alla samlade i parken. Till vänster en översiktsbild där vi satt under middagen. Gästbilderna tog en av tärnorna när alla gästerna kom ner till parken efter poängpromenad. Väldigt trevligt att ha. Samma bilder sitter bredvid texterna i gästboken.


Gillar de nya October afternoon-papprerna. Det får nog bli några fler imorgon när jag tänkte åka in till Arkivet.

Världens enklaste LO? ett mönsterpapper, en rubon och 4 blingstenar samt foto. Mer behövs inte ibland.


Kortet som är scrappat  är helt underbart. Alla tärnorna och Martin omkring oss och de ser sådär lite coola ut :-)
Jag har sytt runt ytterkanterna på det blåa men det syns inte här.
.
Jag har även gjort 4 kort, tänkte söka in till Arkivets DT. Har inte scannat in dem dock. Blev nöjd med tre av dem så jag får väl göra ett till kanske. Tänkte söka till både kortmakare och scrappare så jag måste göra några bra LO:s med.

Imorgon natt bär det av mot Köpenhamn och vidare till Tallin för nyårsfirande där. Vi är 14 st som ska fira ihop så det blir säkert jättetrevligt.

Ha en härlig nyårskväll!!


Vinn scrapkryssning!

Om du inte var nöjd med dina julklappar så kan du alltid försöka vinna en plats på Arkivets scrapkryssning.
Gå in i deras blogg arkivet.blogg.se och försök vinn!

GOD jUL!


Önskar er alla en riktigt god jul! Hoppas att ni får en härlig julafton.
Vi har haft lite besök på morgonen och såhär såg Emmy ut i sin julklappÄntligen jullov!

Ja äntligen är det lite ledigt!! Det har varit hektiskt sista tiden. Nu ska jag försöka hinna med allt som jag inte har hunnit med nu på ett tag, som att blogga!
Tänkte visa en massa kort nu, för det var så länge sedan!

Först ut ett kort på alla julkort som jag gjorde, hann inte med innan de skulle skickas med julpost så det fick bli vanligt frimärke och så iväg!


Valde att köra på ganska enkla kort iår. Kim fick stansa och jag skar till papper samt monterade. God jul med Bright som jag tycker är jättefint!


På Lucia kom ett litet luciatåg och uppvaktade oss! Emmy var tärna, Ebba tomte och Hampus pepperkaksgubbe. Supersöta!!


Vi kom iväg till Österrike förra veckan och det var jättehärligt!
Backarna var jättelånga och det var man inte riktigt van vid. Vi hade jätteont i både vader och lår. Det var lagom med en skiddag! Men det gav mersmak och jag skulle gärna åka igen.

Emmys julklapp har tagit lite tid e senaste dagarna med. Jag såg i en blogg att en tjej hade gjort ett så fint lektält. Blev väldigt sugen på att göra ett själv och tänkte att det borde väl inte vara så svårt. Det var inte så himla svårt heller, men det blev lite snett och vint. Det är väl charmigt kanske, det ska ju synas att det är hemmagjort, eller?
Det är iallafall stommen till ett Pippi-tält och sedan har jag sytt ihop allt annat. Detta är framsidan med dörren, namnskylt och en liten ficka för post. Dörren täcker inte riktigt, men den går att rulla upp så att det blir lättare att gå in och ut.


Från sidan, ett litet fönster så att man kan kika ut. Jag tänkte sedan att man kan ha lite kuddar och filtar därinne så att det blir en liten myshörna. Tältet kan vara roligt i några år och det tycker jag är kul när det gäller presenter om man kan hitta saker som håller ett tag.


Två LO:s med som jag inte har visatTill sist en liten bild på det kaos som råder i pysselhörnan just nu. Helt galet. Måste  hitta lite energi för att städa upp så att jag kan sätta mig och fixa iordning de sista julklapparna som jag ska göra.

Ha en riktigt god jul och ett gott nytt år alla läsare!!


Sorry

Jag har inte uppdaterat  på evigheter. Tiden går så fort så jag hinner knappt med. Det har  varit jättemycket på jobbet senaste tiden och dessutom massor med scouterna. Vi var på hajk i helgen bland annat. Lagade en massa julmat och myste i största allmänhet. Härligt, men på söndag kväll satt jag och skar till påsar inför måndagens kortkväll och dessutom var jag på möte. Dessa eviga möten!
I helgen skulle vi ha åkt till Österrike, vi upptckte dock i tisdags kväll att vi hade kollat på fel datum. Så vi åker inte förrän på söndag till tisdag. Så det blev att jag fick ringa till chefen och snällt be om ledigt i två dagar. Det löste sig men det var ganska pinsamt. Härligt ska det bli iallafall att vara ledig i fyra dagar! Sedan är det bara 3 dagar kvar och därefter lov!! Det ska bli obeskrivligt skönt. Jag är väldigt, väldigt trött.

Kortkväll i måndags alltså. Väldigt trevligt igen och det verkar som att jag har inspirerat några till att börja göra kort! Vi gjorde den fina knäckpåsen som Arkivet har visat i sin blogg och flasktags. Några julkort blev det också gjorda!
Det som tråkigast med att vi åker bort är att jag missar pysseldagen på måndag då jag skulle ha gjort julkort med alla barn. Men det är inte mycket att göra åt.

Ska försöka uppdatera med lite bilder på det som jag har gjort senaste tiden snart!

RSS 2.0