Pysselattack!

Idag har jag gjort en pysselattack. Hade en massa kortstommar liggande och kände att jag måste göra något av det. Köpte nya fina stämplar i måndags så det passade fint. Kom sedan på att påsken närmar sig så jag gjorde ett gäng påskkort med som jag kan sälja.
image195
Blev ganska nöjd med detta kort! Stämplar från Hero Arts och papper från Crate.

image196

image197

image198

Bakelsen är egentligen rosa och inte vit, det sitter på distanskuddar alltihop
image199

Hjärtbakelserna är verkligen söta!!
image200
Ibland räcker det med det lilla!!

image201
Bazzils Institch!


image202
Ett lite annorlunda påskkort. Äggstämpeln från Kortmakaren

image203

image204
Till sist en Lo till Bom:en. In Stitch igen!

Hade en helt underbar dag igår! Vi var och åt på favoritrestaurangen, supergott och sedan hade Kim bokat rum på Gothia Towers. Lyxigt att sova på hotell i sin egen stad!! Det var härlig utsikt över Liseberg och det stod champange på rummet. Mycket lyxigt! Inte fel att börja den här dagen med god hotellfrukost heller!!


10 år!

Ja så länge har jag och Kim varit tillsammans imorgon! Det känns ju helt galet, men härligt! Det är Kim som har planerat hela firandet så vi får se vad det blir. Jag har gjort ett minialbum till honom om våra år. Var på Kortmakarens 3-årsfirande idag och köpte ett litet allt-i-ett album där. De var grymt bra så det lär inte vara första gången det slinker ner i korgen. Kortmakaren hade 30 % idag i butiken så jag passade på att lägga ner en hel del. Första lönen kommer imorgon och det känns riktigt gött!

Tänkte visa helgens cyberpysselalster:
image191
Detta var mitt skissbidrag.

image192
Detta blev resultatet i liftningsutmaningen. Jag liftade Leelos fina LO som ser ut såhär:
image193
Gillade som sagt att det var både svartvitt och färg på kortet.

Idag kom våra bröllopsinbjudningar fram så det börjar kännas lite mer verkligt. Vi ger ut all info på hemsidan, men var inte riktigt klara med den så det har varit lite panik under eftermiddagen. Nu har det blivit ok iallafall. Får förbättras med tiden.

Ser fram emot morgondagen och visar ett av våra finaste kort:
image194

Cyberpyssel igen

Den här helgen är det cyberpyssel igen på pyssel.net. Himla trevligt. Jag gillar att bli utmanad samt att skapa med lite press. Det är mycket roligt pyssel att se fram emot nu. Den 8:e ska jag på scrapmara i Alingsås och sedan är det pysseldag dagen efter med fast i scoutstugan.  Två helger efter det är det scrapmässa! Mycket kul att se fram emot!

En av utmaningarna på cyberpysslet är att man ska lifta den som skriver ovanför en själv. Jag liftade en tjej som heter Leelo på nätet och valde en LO som hon gjort med ett svartvitt och ett färgkort. Började välja vilka kort jag skulle skriva ut och hittade då detta kort på mig själv.
image188
Tyckte att det var fint och skrev ut det i både färg och svartvitt. Kom sedan på att jag ville scrappa det svartvita enbart för det blev bra och så var jag tvungen att hitta ett annat kort att scrappa till utmaningen.  Det svartvita kortet gjorde jag en 8x8 Lo av och resans LO är i 12x12 så det får helt enkelt bli en BOM av det hela.

image189

Visste inte riktigt vad jag skulle skriva men hade rubons från Making Memories som det stod Be Inspired- Everyday på. Hoppas på att det skulle synas men det syns väldigt dåligt. Hmm det var den finaste rubonsen så jag lät det helt enkelt vara kvar. Den lilla apan sitter på pappret från början och jag tyckte att det passade så bra till den allvarliga bilden. Blev väldigt nöjd med denna LO helt enkelt.

Har gjort en till LO om resan i veckan. Jag beställde hem Bazzils In Stitch. Man syr i färdiggjorda hål. Ganska roligt, men det tar ett tag. Häromdagen fick jag mina restnoterade mallar som man kan sy efter, men det har jag inte hunnit testa ännu. Första resultatet blev såhär iallafall.
image190

Blommorna är alltså sydda. Jag har fyllt i med lite torrchalk. Det är en svart kant runt med men den försvann i scanningen.


Om en halvtimma ska jag vara med och spela match. Det blir första för den här säsongen. Var ganska död efter träningen i torsdags så vi får väl se hur det går. Ska försöka hinna med att scrappa lite imorgon med!


Bilder från lägret

Tänkte visa lite bilder från Vinterskog. Svårt att visa alla känslor kring lägret men ska göra ett försök!

image177
Lägrets tema var Göteborg och här står jag och Julia på kontroll som var Lejontrappan. Vi ska föreställa lejon så klart, men det kanske blev mer mustach än morrhår! :-)

image178
En av patrullerna på lunchkontrollen.
image179
En av kvällarna är det disco! Det brukar vara väldigt populärt och alla är uppe på dansgolvet!

image180
Ett gött gäng på vår avdelning!. Vinterskog är ett väldigt mysigt läger!
image181
Ännu en mysbild!

image182


image183
På torsdagen var det storhobby. Alla fick bygga varsin attraktion av Liseberg. Det blev otroligt fina skapelser.

image184
Bland annat kaffekoppen!


image185

Några av ledarna på lunchkontroll.

image186

I Slottsskogen skulle de fånga in Pingu


image187

Jag längtar tillbaka!


Hemkommen

Hemkommen igen efter en underbar Vinterskogsvecka. Det är bästa veckan på hela året! Man går helt in i en bubbla och lever i nuet på ett sätt som är helt omöjligt hemma. Det är så otroligt avkopplande. Man är väligt trött när man kommer hem, men det är en skönt trötthet. Jag känner själv att jag har utvecklats det här året. Jag har tagit några jobbiga beslut som jag inte skulle ha vågat ta för några år sedan. Känns härligt!

Har inte använt internet på en vecka och även det känns hur skönt som helst! Ganska mycket att läsa igen dock när man kommer hem. Cyberpysslet på pyssel.net har avgjorts så jag kan visa de bidrag som jag gjorde. De som var öppna har jag redan visat, men detta är resten.

image174

Detta kort använde jag under lägret och gav som Alla-hjärtans-dags kort till alla ledare!

image175
Kortet och LO:n var från skisser. Jag blev nöjd med båda och det är ju det viktigaste. Vann alltså ingenting.
Hade även sökt som DT till Pysselmyran men kom inte med. Är lite sugen på att vara DT. Jag får kolla runt mer.


Har även gjort denna LO. Tror inte att jag visat den innan.

image176

Nu börjar det närma sig pysselmaran i Alingsås som jag ska på. Det ska bli himla trevligt. Måste fundera på vilka kort jag ska ta med mig dit.

Ha det så fint, kram


Vinterskog

Denna veckan är jag på Vinterskog-bästa lägret i världen!! www.vinterskog.com

Kommer alltså inte hinna göra några kort eller annat denna vecka. Har gjort några alla-hjärtans-dag kort hit, men vet inte om jag kan scanna dem här. Vi får se.

nu ska jag leva i Vinterskogsbubblan!

Snabbscrappat

Snabbscrappade denna LO idag. Ska väl egentligen göra en massa annat, men blev så sugen. Den tog nog inte mer än 30 min att göra. Bara ett mönstrat papper, men det är ju ganska brokigt i sig. Från Love Elsie serien.
image173
Ville att det inte bara skulle vara pastellfärger och snuttegulligt i albumet om Emmy. Den här är visserligen i rosa, men lite tuffare också.

Ska göra några Alla hjärtans dag kort idag med. Får se om jag hinner det, måste packa inför nästa vecka med. Då är det Vinterskog som gäller. Tjoho!
Ännu en lång dag på jobbet imorgon. Tredje dagen i rad med 9-timmarsdagar. Man blir ganska trött!

Mer

Det har varit en hektisk dag idag! Innebandyturnering i skolan, stadstur efter jobbet och en sväng till stan igen på kvällen. Var på Viktväktarna idag, Hade gått ner ett kg så nu är det 6,1 totalt. Känns bra!

Har scannat in LO:n jag gjorde igår:
image171

Jag har sytt med min lilla handsymskain runt pappret. Tycker att bilden är ganska rolig även om hon inte ser så glad ut! Hon ser mest arg ut på mig som tar kort! ;.) Men jag vet att det är en glad bebis annars!

Har även gjort en annan LO från resan
image172
Den är från Fiji. Varje dag var det afternoon the klockan 16. Då samlades alla som bodde där för att lyssna på killen som sjöng och spelade. Himla trevligt!

Ska nog lägga mig tidigare idag, var väldigt trött igår.

Fler alster

Har gjort det sista bidraget till cyberpysslet nu
image169

Man skulle ha med olika saker på kortet. Bland annat fem knappar, tre blommor, ett band och annat. Det var en rolig utmaning för man fick tänka lite!


image170

Denna Lo gjorde jag till en bildutmaning. Blev ganska nöjd med den och jag gillar fotot!

Gjorde ett kort också men det kan jag inte visa ännu.

Passade på att ta lite kort på Emmy idag när jag var där så jag kunde scrappa lite mer om henne. Har gjort en LO men inte hunnit scanna. Det kommer imorgon.

Nu är det bingen som gäller!


Cyberpyssel

Som jag skrev så är det cyberpyssel i helgen på pyssel.net. Det var flera roliga utmaningar och jag har gjort två bidrag än så länge. Först jag gjorde var en lift-kedja. Man liftade personen som skrev ovanför och i mitt fall blev det en tjej som heter Blommig på forumet. Jag var inne i hennes blogg och kikade och hittade det här snygga kortet.
Här är bloggen: http://shipp.webblogg.se/  och här är kortet:
image167

Min tolkning blev såhär:

image168

Jag gillar min döskallestämpel från Magnolia som är söt-tuff! Har iallafall liftat både färgen på kortet, dekorationen och det embossade i motivet. Jag gillade blommigs kort jättemycket så det kommer att komma fler liftningar av det!

Dr Nina http://krumelurkonst.blogspot.com/  ska lifta ett kort av mig och det ska bli jätteroligt! Brukar läsa hennes blogg och kolla på alla fina alster hon gör ofta. Framför allt är hon grym på att rita stämpelmotiv!! Det är hon som ritat de underbara filurerna som jag har gjort många kort med! Det ska bli riktigt kul att se vad hon hittar på och framför allt vad hon bestämmer sig för att lifta!

Det andra bidraget tänker jag visa när man får göra det, men jag blev väldigt nöjd med resultatet. Ska försöka hinna med några fler utmaningar under helgen. Imorgon är det ganska mycket att göra dock! Får försöka i natt!

Köpte soffa idag!! Det blev en Bel Air från Svenska Hem. Känns himla bra, visserligen är det ett tag kvar innan vi flyttar, men det ska bli så skönt att bli av med soffan vi har nu!


På återseende!


Laddat för trevlig helg!

Ikväll har vi varit en sväng på Båtmässan. Den öppnar inte förrän imorgon men det är förkväll på fredagen. Förrförra året när vi var där var det jättetrevligt med massa mat och gratis vin, men inget vidare värst den här gången. Då är det inte lika roligt på Båtmässan kan man väl säga. Nåväl, efter var det iallafall en liten trevlig tillställning hos kompisars kompisar. Otippat trevligt!

Imorgon ska jag köpa soffa vilket ska bli himla trevligt och sedan kanske kolla på innebandymatch. Middag hos svärpäronen och söndag bara lugnt. Vara pluggkompis och sedan myskväll! Det är dessutom cyberpyssel på pyssel.net och det hade ju varit trevligt att vara med på. Ska nog försöka hinna med det!

Nu ska jag snurfa vidare och kolla vem som åkte ut Let´s Dance!

RSS 2.0