Skinnskor

Vi ska på medeltidbröllop senare i sommar. Jag har fixat klänning, men funderade på vilka skor jag skulle ha till. 
Hittade en ganska enkel beskriving på hur man kan sy egna skinnskor så det har jag gett mig på att pröva. Var och hämtade skinn hos Kims pappa idag och slängde mig över projektet. Så här blev de:Och såhär på:


De är för stora som ni kan se, men det ska jag försöka justera. Vet inte om modellen var så bra egentligen, det sticker ut en del på sidorna.


Detta var min förebild från Lollos sida  http://www.lollossida.se/ladersnabelsko.htm

Dessa sitter ju något snyggare på. Det kanske är bättre att sy dem i den modellen iallafall. Hon har lite mindre snabel på sina med. Jag återkommer när jag har justerat dem en del!

Sommar

Nu är det verkligen sommar och det är så härligt!
Jag har varit och skrivit på nytt kontrakt idag, väldigt skönt. Sedan blev det en liten tur till havet. Vågade mig inte ner ime vattnet, men solade lite. Trots att jag inte var där särskilt länge så känns det som att jag brände mig lite. Behöver få lite bränna dock, för det är väldigt vitt på mina ben.
Har hunnit skapa lite idag med, sytt kuddar och vimplarVimplarna ser lite tama ut, men jag hoppas på att det ska bli lite finare när man hänger dem.

Trodde att jag skulle se fotbollen ihop med några kompisar, men det blev något missförstånd och det blev inte så. Jag var inte så sugen på att sitta inne en sådan här kväll så jag packade en väska och åkte till havet. Kim var  på jobbet, men bestämde sig för att åka med. Vi åkte ut och satte oss på en brygga och lyssnade på fotbollen på radio.
Mysigt!

Kvällarna är så långa nu så man hade kunnat sitta hur länge som helst. Hade egentligen varit gott att vara i Bovall nu, men det händer så många andra saker också.

Ska försöka ta med mig lite pyssel så att jag kan scrappa lite under de närmaste veckorna. Det var himla längesedan jag scrappade något nu.

Ha det riktigt skönt i sommarvärmen!


Grebbestadsvecka och blogcandy

Denna vecka njuter jag av att vara i Grebbestad hos mamma och pappa. De är alltid lediga veckan efter midsommar. Idag har vi varit på loppisrunda. Det gick inte särskilt bra, en loppis hittade vi inte, en var stängd, en inte särskilt bra och den sista väldigt dålig. Så kan det gå. Jag ska kolla på ett ställe till imorgon tänkte jag.

Hittade en länk till Scrapgalens blogg som har ett superfint blogcandy.


Detta fina paket kan man vinna. Gå in på denna adress:

http://scrapgalen.blogspot.com/2009/06/blog-candy.html

Jag njuter vidare av ledigheten och Grebbestadsvistelsen och håller tummarna på att vinna!
Oj...

... jag ser att det har hamnat två LO:s här nere som jag inte har gjort, jag ville bara ha med pappret men det följde med två LO:s när jag tog den bilden. Sorry, det är någon som är mycket duktigare än mig som har gjort de Lo:sarna!

Midsommar

Jag har alltid gillat midsommar, det är en härlig högtid. Kan hänga ihop med att jag gillar sommaren visserligen. Jag kommer ihåg barndomens midsommrar på Brännö med dans runt stången, lotter, cafeér osv. Supermysigt!
Hoppas på att få  det lika mysigt denna midsommar. Vi ska vara hos Emma och Jonas i deras kolonistuga och där kommer det att vara spelemän osv. Det ser jag fram emot. Det blir lite lunch och sedan grillning på kvällen. Som det ska vara.

Har haft en mysig kväll hos goda vänner, alltid härligt att bara umgås. Nu önskar jag er alla en riktigt härlig midsommar!


                                                      


Snart semester

Nu är det bara en dag kvar på jobbet. Sedan är det dags för lång och välbehövlig semester!
Jag ser så fram emot att kunna sova på morgonen. Har känt mig lite snörvlig nu sista dagarna, det är blir väl så när man lugnar ner sig lite och har tid att vara förkyld.

I helgen har vi varit i Bovall och jag har varit på möhippa.

Supertrevliga Anna-Carin ska gifta sig och jag fick rida för första gången i mitt liv. Det var en väldigt otrevlig dam som hade hand om det, men det var kul iallafall. Det var en upplevelse att rida.


Anna-Carin fick ha på sig olika utstyrslar under hela dagen, bland annat denna tant-klädsel. Superfin!
Jag ska scrappa ihop ett album till henne hade jag tänkt. Kommer att ha lite mer tid nu på sommaren.

Jag har även en bröllopsbeställning som hänger över mig. Jag måste ta tag i det. Det inkluderar en massa
embossing och det tycker jag är väldigt tråkigt, även om det blir fint.


I helgen har Kim och snälla Jonas grävt en massa för att få till en stor uteplats i Bovall. De har jobbat på bra hela helgen.

Denna utsikt kommer det att bli från altanen.


Det kommer att bli jättefint!

Kims farfar och hans "tjej" kom upp och hälsade på oss.  Kims farfar har varit dålig, men han klättrade minsann upp för slänten så att han kunde kolla när de grävde. Härligt!

Imorgon får jag veta om jag får tjänsten till hösten eller inte. Ska bli skönt att veta.

Snart sommarlov

Sista veckan i skolan nu. På onsdag är det skolavslutning och sedan är det bara en veckas jobb till. Jag ser verkligen fram emot att vara ledigt. Det ska bli så skönt att få sova på morgonen, lösa korsord, sola, läsa böcker, grilla och allt annat som hör sommaren till.
Det har varit en jättehärlig helg, vi har hunnit med en massa saker. Examensfest, utgång, shopping, loppis och idag har vi varit hela dagen i Bovall. Jag har målat lite mer möbler, vi har kaklat i köket. Kims pappa har lagt golv i badrummet.
I veckan ska båda badrummen kaklas och det ska bli väldigt skönt att kunna duscha.

Det har blivit lite skapat i veckan, men jag har inte scannat in det ännu. Har fått lite nya papper från Scrapduon. Nya papper från favoritmärket October Afternoon.Bland annat dessa papper har fått flytta hem till mig.
Ett första kort har gjorts till Anders som tog examen i helgen, men jag hann nog inte med att fota det
innan jag lämnade över det. Nåväl, måste komma ihåg att scanna det som jag gör av resten.

Nu är det sängen som gäller!

RSS 2.0