Jag lyckades

Jag lyckades, tihi. Känner mig som värsta datageniet! Skulle nog inte kunna göra om det men nu får det var så iallafall. Säg till om det är alltför störande.

Nytt kort

Har gjort ett kort efter scrappis veckoskiss. Det var en riktigt trevlig skiss! Jag har gjort några filurkort till scraputmaningens filurutmaningar också men de visar jag lite senare. Jag var nöjd med dem iallafall.
image72
Köpte den här blomman hos Stellas för några veckor sedan men inte riktigt hittat något bra att använde dem till. Trodde inte att de skulle vara så stora, men här funkar det ju fint. Har stickles på bandet och på blomman. Tack är skrivet med sassafrasslass clearstamps. Skissen såg ut såhär:
image73
Det var en väldigt trevlig skiss, kommer absolut att användas igen. Jag är lite dålig på att göra likadana kort. Det är ju roligt att göra annorlunda men bra att göra snabba kort ibland.

Lämnade in arbetet igår så nu är det bara opponeringen kvar. Sitter alltså och väntar på det och har inte så mycket att göra om dagarna. Då är det så bra med internet. Man kan spela vanebildande spel: http://spelagratis.nu/orbox_online.html

eller kolla på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=5T6luJEgQIM  Den länken är till Johan Glans i Stockholm Live som min bror visade mig för ett tag sedan. Den tål att tittas på fler gånger för den är riktigt rolig! Mu!

Ändrade utseendet på bloggen igår. Såg att det var en tjej som hade en så snygg slider så jag tänkte att det vill jag ha också, men jag fattar inte vart jag ska lägga in den så om någon vet så tipsa gärna. http://www.slide.com/r/8FYZDIXR3T_BV8XEz96WIH8bRxXZ7Viq?previous_view=mscd_embedded_url
Jag tyckte iallafall att ränderna var roligare än tuggummirosa. Jag tog bort shoppingbilderna som var överst bara.

Fredag

och vi börjar bli färdiga med vårt arbete. Idag har jag skickat in det till handledaren för att läsa igenom och på måndag ska vi rätta till det sista och sedan ska det in. Så skönt! Ska jobba i helgen så då kan jag korrekturläsa och J kan hjälpa mig. Sista jobblägret för mig! Lite vemodigt. Har jobbat med det här gänget i fyra år. De är så goa, men det ska ändå bli skönt att inte vara uppbokad en helg i månaden.
Är på K:s jobb idag och ska skriva adresser på 900 kuvert! Som tack fick jag lunch (sushi, mums!!) och gluerunner!

Ha en bra helg allihop!

Fler kort

Har gjort resten av korten som var beställda
image62
Kortet är taget i celofanen så man ser inte att det är lack på bokstäverna, ögonen och hjärtat. Filurerna är inköpta i veckan. Var uppe hos Maria kortmakare och hämtade mina filurer och köpte några papper. Bland annat hjärtpappret som är på detta kortet.
image63
image64
Cup cakesen är utklippta från ett papper. Tyckte att de var så söta. Lite 50-tals känsla på det hela.
image65
Den härliga skyltfiluren kom den här veckan med. Den kan man använda till mycket.
image66
Den är så otroligt söt den här filuren. Jag gillar det lite retsamma och så är katten så söt.
image67
Det här härliga pappret kommer från Cloud 9. Grodan är från Cissis stämplar.
image68
Lite galet kort som jag inte riktigt blev nöjd med men ibland får man inte till det helt enkel,

Har varit på scoutläger i helgen. Så härligt även om vädret var lite trist.
image69
Här har jag och N lägerbål. Jag är hes fortfarande...
image70
Faboulus FIve!!
image71
Lunchlagning vid kvarnen.

Åker på läger

Snart åker jag iväg på läger i skogen! Ska bli härligt faktiskt, jag kan visserligen inte släppa uppsatsen helt. Det är mycket kvar att göra. Jag börjar bli stressad faktiskt. Jag måste blir klar, men tjejen som jag skriver med gör inte riktigt som jag vill. Hon har inte skrivit särskilt mycket och det som hon har skrivit funkade inte alls. Känns trist och jobbigt.
Tröstshoppade lite för pengarna för de korten som jag ska göra. 6 st filurer nu när skyltfiluren har kommit. De kommer väl i nästa vecka hoppas jag. Väntar fortfarande på mitt alfabet från ebay med. Köpte det i slutet på februari...

Trevlig helg!

Kort på beställning

Mamma hade skickat ett tack för senast kort till en kompis som tack för en middag. Kompisen blev så förtjust att hon beställde 10 kort! Väldigt trevligt. Så igår började jag producera. Vet inte riktigt vad hon vill ha men jag gör lite allmäna kort.
image58
Cirkelstämpeln är från Easer. Den är streckad i den stora ringen med men jag har fyllt i. Även de andra stämplarna i ringen är från Easer.
image59
De bor vid kusten så jag tror att fyren går hem. Det är ett avlångt kort men hela kom inte med.
image60
image61
Det var gårdagens skörd. Jag får fortsätta ikväll.

Idag har vi skrivit riktigt mycket på arbetet. Det ska ju vara klart nästa vecka så det börjar ändå bli lite brådis. Ska sätta mig lite med det efter scouterna idag med. Det regnar :( så det blir nog inomhus idag på mötet. Åker ju på läger imorgon och hela helgen. Det är verkligen inte lika roligt när det regnar som det är vid fint väder. Vi får hålla tummarna att det slutar.


Minialbum

Det är tema minialbum på scrappiz den här månaden och de tipsade om att göra minialbum med bara ett 12gånger 12 papper. Så det har jag gjort. Visste inte riktigt vad det skulle va i men det fick bli om mina filurer. image51
Såg nu att i:et fattas, det har åkt av men det ska det ju vara också!
Det var lite klurigt att klistra ihop det för det ville inte riktigt sitta. Jag var nära att ta fram limpistolen där ett tag.
image52
Första sidan om filurerna. Jag har plats att skriva lite till men jag vet inte vad.
image53
Första sidan. Jag har egentligen bara presenterat vilka filurer jag har så det står  inget särskilt om dem.
image54
image55
Här har jag satt två och det är det ju meningen att det ska vara annars också, jag har alltså gjort plats för kommande filurer!
image56 f
image57
Sista filuren men jag hoppas att det kommer fler!

Ett kort till

Har gjort två kort till idag. Ett till sambon, brukade alltid göra små kort till honom innan jag började göra kort på riktigt men nu var det länge sedan. Har inte fotograferat det dock. Så gjorde jag ett kort till shoppingtråden på pyssel.net
image50

Använde filurängeln inne i mitt första kort och såg helt plötsligt detta kort framför mig! Jag kan inte sluta shoppa, det finns för mycket fint att köpa. Jag tror inte att jag är ensam direkt. Visserligen har jag inte använt denna dåliga ursäkt (ännu :-))

Sitter på landet och tittar på TV. Har ätit lite räkor och har det bra. Ska ta tag i att skriva lite på min uppsats men det finns ju så mycket annat roligt att titta på!
Lämna gärna en kommentar när du tittar förbi, då skulle jag bli glad!
Trevlig helg!

Ooops...

...råkade jag shoppa igår igen ;.) Easer hade så bra erbjudande med 15% och väldigt många fina stämplar! Dessutom kan jag gå till henne och hämta grejorna vilket är väldigt lyxigt. Jag köpte ett nytt clearstampsalfabet som jag tyckte mycket om. Det är det som är tack på änglakortet tex. En rund prickig stämpel, en med texten stort tack och en lite blomma kan man säga. Dessutom hittade jag Eat Cake Graphics fyren som jag velat ha länge så den åkte med och en penna. Så kan det gå! Men så fick jag också ett skaparryck igår igen och gjorde många kort. Gjorde dem iordning och lämnade dem till M som ska sälja dem på sitt jobb. Det går ganska bra med försäljningen på mammas jobb så vi får se.
image43

image44
Liftade mig själv när jag gjorde detta kort. 
image45
Gjorde en pojkvariant av det också
image46
image47
Det ser så härligt sommrigt ut med jordgubbar, men självklart lyckades jag smeta ut glitter överallt.
image48

image49
Det var alla kort för den här gången!

Studentkort m.m

Har gjort några kort idag. Det första gjorde jag imorse.image37
Jag fick låna stämpeln av Elisabet på pysselträffen. Den är väldigt fin!
image38
Fick sedan ett ryck när det gällde att producera kort till att sälja. Gjorde fyra studentkort. image39

image40
Grattiset blev snett :-(
image41
En lite flickig variant. Jag liftade en av tjejerna som var här på pysselträff med chalks på filuren.
image42
Det här kortet gjorde jag förra veckan efter kortutmaningens skiss. Använde mycket av det som jag köote då för det är så roligt!  Även detta motiv lånade jag av Elisabet.
Kollar på favvoserien Greys Anatomi!

Underbar helg!

Det har varit en riktigt underbar helg!!
Började på fredagen med en skön födelsedag. Vi passade en liten kille några timmar mitt på dagen och det var jättemysigt! Han är hur skön som helst. Hann sedan med att åka till favoritrestaurangen och äta lunch. Hem igen och ta det lite lugnt innan alla tjejerna kom. Vi handlade all mat inför helgen innan vi hämtade L på stationen och kunde åka iväg. Det var en sjusitsig bil men det var väldigt trångt för det fanns inget bagageutrymme!
Upp till Tjörn och så fick vi vänta lite på färjan innan vi kunde åka över till Dyrön. Det var en väldigt mysig ö. image31
Middagen på fredagen bestod av räkor, kräftor och vitt vin! Otroligt gott!
Jag och K hade innan bestämt att vi skulle avslöja oss denna helgen. Vi har bestämt att vi ska gifta oss nästa sommar den 9/8 så under middagen frågade jag alla mina bästa vänner om de kunde tänka sig att vara tärnor och det kunde de såklart!

 image32
Vi satt upp länge och pratade. Väldigt mysigt!
På lördagen var vi ute på upptäcksfärd på ön. Det fanns en jättefin promenad runt halva ön som vi gick. image33
image34
Högsta punkten på ön var 60 m ö h. Här är det utsikt mot Åstol. image35
Promenaden gick genom en smal ravin. Det var väldigt fräckt gjort.
På eftermiddagen hade vi bokat en tid i öns bastu. image36
Den låg precis vid havet även om det inte var möjligt att hoppa i så var det väldigt fint. Här sitter vi färdigbastade och svalkar oss lite.
Vi fortsatte vår eftermiddag på altanen med lunch och läsning. Tog det bara lugnt, spelade lite spel, pratade och hade det bra.
På kvällen var det trerätters middag. Mycket gott!

Söndagen städade vi och åkte hem. Sedan var det dags för nästa kalas. Alla släktingar kom (eller jag alla och alla från min sida var det bara mamma och bror ;-)) Vi berättade nu för våra familjer att vi hade tänkt gifta oss och det blev en något chockartad stämning. Det kommer väl fler frågor när de har lyckats smälta allting kan jag tänka mig.
Det har iallafall varit en helt underbar helg! Bästa på länge.

Födelsedag

Åh det är faktiskt härligt med födelsedagar!
image30
Det här är inte min tårta men den såg god ut! Jag fick en annan schwardswald imorse!
Blev väckt imorse med frukost på sängen och presenter! K hade dessutom varit uppe och gjort ett kort som var riktigt fint. Han hade stämplat, satt på brads, använt snapstamps, färglagt ett motiv, klippt ut och satt på kortet samt haft ett band på! Jag var mäkta imponerad!
Fick en ny cykelsadel med gelé i! Den som jag har nu är trasig och inte alls speciellt skönt. Jag fick även en upplevelse. Fick välja på ett fallskärmshopp eller en tatuering! Fallskärmshopp kan man göra i Nya Zeeland och tatuering kan man ju göra vad som helst men jag har ju hört om flera som göri Thailand. Dit ska vi sist så det kanske passar bra? Har funderat på att tatuera mig när vi är ute för att det ska bli ett minne från resan.

Det ska bli en härlig dag idag och vad passar bättre än att vara ledig på sin födelsedag!

Kalas

Ikväll har det varit kalas här! Fyller ju år imorgon! Det har varit ett helt gäng med kompisar här som har grattat. Fick lite pysselsaker. Ett helt gäng med dekorgummi och en bok som heter Scrappa! Den vände sig mest till nybörjare inom scrapbooking men några fina ide'er kan man alltid få!
Ser fram emot födelsedagsmorgon med K imorgon. Vi skulle egentligen till favoritrestaurangen och äta lunch med men nu ska vi passa barn istället så vi får ta det en annan dag. Ska på tjejhelg imorgon med vilket ska bli väldigt trevligt! Ser fram emot en bra helg!!

Shoppat igen

Igår kom det ett trevligt paket från Stellas.se
image27
Massa fina mönsterpapper, ett gäng med bazzils. 2 fluid chalk och klisterbokstäver ( som luktade vedervärdigt men var fina!) och 2 förpackningar med brads samt några blommor.
image28
En närbild på de illaluktande bokstäverna. Det var runda och blommiga minibrads jag hade beställt i härliga färger!
Fick naturligtvis skaparlust direkt. Gjorde ett kort efter kortutmaningens skiss så den visar jag nästa vecka och det här kortet efter scrappizbloggens kortutmaning
image29
Ja nu ska jag skynda iväg i morgontrafiken till Tjörn och ännu fler intervjuer!

Pysselkväll

Hade pysselkväll här idag som jag skrev om innan och här är resultatet:
image21
Samma upplägg som hej-kortet förra veckan men med ett annat papper och andra dekorationer. Tycker att grönt och rosa känns så somrigt.
image22
Ville göra något med några oranga knappar som jag hade liggande. Men det var bara en som ville vara med. Resten hoppade av
image23
Grattiskort till en av tjejernas mamma som jag gjorde. Hon ville att det skulle vara lite roligt så vad passar bättre än den här underbara tanten från eat cake?
image24
Detta kort gjorde en av tjejerna. Jag tyckte att hon gjorde så himla fint med chalken på filuren. Det får jag lifta någon dag.
image25
Samma tjej gjorde detta kort.
image26
En annan tjej gjorde detta kort. Namnen står högst upp men jag har kladdat över dem. Hjärtat är stämplat med swirls. Det blev riktigt bra även det måste jag lifta någon dag.
Det var en riktigt trevlig kväll!

1:e maj

Har precis städat lägenheten vilket känns väldigt skönt. Nu ska jag ta tag i att transkribera färdigt intervjun. Vid fyra kommer några kompisar hit och vi ska pyssla! De håller inte på med det annars så det blir väl mest att visa vad man kan göra och så men det ska bli väldigt roligt.
Igår var jag inne på Formats rea. Det var inte så jättemycket på rean som jag köpte men en del annat såklart. Bland annat köpte jag en massa bazzil till idag. De är inte med på bilden.image18
Jag köpte en påse med blandade papper och kuvert för 39. Det är de papprerna som är med på bilden. 6 meter band för 18 kr och en blåmusselstämpel. Den har jag velat ha länge. Den är stämplad på det vita pappret och chalkad.
image19
Två mönsterpapper som jag köpte. Det gröna från Crate och det rosa är ett Magnoliapapper.
image20
Mitt bidrag till cyberpysslet. Jag var inte särskilt nöjd. Det var ju lite tidsbrist så det gick lite för fort. Jag har skrivit inledningen till Dans på Brännö Brygga runt kortet. Det är därför det står dans på den lilla fliken. Ser ganska omotiverat ut om man inte kan läsa den lilla texten. Det fanns några kort som var riktigt snygga i de olika utmaningarna. Det är så roligt att se hur olika man tolkar det.

Det verkar som att det ska släppas några nya filurer den här veckan! Inte för att jag har råd med dem men det ser ut att vara några riktigt snygga. Jag gillar filuren med protestplakat till exempel. De kan man se i Lindzix blogg här http://lindzi.blogg.se/1177680911_filurigt.html

Ha det så bra!


RSS 2.0