Snart jul

Det har varit väldigt tyst här i bloggen ett tag. Det är så himla mycket annat som ska göras. Det är utvecklingssamtalstider just nu med så mycket tid spenderas på jobbet. Har pysslat och fixat med en massa saker senaste tiden, men har inte fotat tyvärr. Det är mycket julpyssel nu såklart både hemma, på scouterna och på jobbet. Idag har jag pysslat lite med en räkna ner kalender till barnen. Har klätt toarullar med julpapper och satt på nummer. Tanken är att de ska sitta på rad neråt och innehålla en kola eller något var till barnen. Tror att det kommer att bli bra.
Ska försöka ta ett kort på det hela när det är färdigt.
 
Det är väldigt mycket nu att fixa inför jul och allt annat. Känner mig ganska stressad över allt som jag borde hinna med. Ska försöka göra någon slags lista så att jag inte glömmer något. Under tiden får det vara lite stiltje här i bloggen.

Tidig julklapp!

Idag har jag fått en tidig men väldigt trevlig julklapp!! Såhär såg det ut hos mig i eftermiddags!En revolution med Jollysetet och 2 andra alfabet! En väldigt bra julklapp!!
Vi var hos Arkivet och hängde på låset för de bra QK-erbjudandena. Jag stod perfekt placerad och lyckades norpa ett av de två paketen med långa borders. Till några andras förtret och sura miner, men det brydde jag mig inte så mycket om just då! Väldigt nöjd! Kim fick den stora äran att betala och jag kunde åka hem och börja veva! Gjorde ett litet julkort till att börja med, men det satte jag på Kims jobb eftersom att vi var där ikväll och spelade GuitarHero.
Såhär såg mitt skrivbord ut nu på kvällen:


Det är ganska stökigt. Jag måste få lite bättre ordning på min förvaring. Nu har det blivit lite mycket saker överallt.

Jag är bara så otroligt trött just nu att jag inte riktigt mäktar med det. Det är stökigt överallt i vår lägenhet, vi har kläder som bara ligger på golvet från tvätten för 2 veckor sedan. Det är dags att tvätta igen, men när vi ska vi orka/hinna det.
Jag mår dåligt bara jag tänker på det. Blä!


En påse som jag har gjort nu på kvällen. Jag orkar inte vända den, sorry. Pepparkaksgubbarna och etiketten är från Jollysetet.


Gjorde denna påsen för några kvällar sedan. Tänkte ju göra sådana på kortkursen så jag ska göra några exempel.

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Det är ju skönt, men ibland blir det bara att tiden försvinner iväg och man har inte gjort något vettigt egentligen. Får försöka komma på någonting att göra. Snart är alla helger fyllda fram till mitten på januari.

Några få LO:s

Sista tiden har det inte blivit mycket skapat. Tiden finns inte riktigt.
Några få LO har jag fotat som jag gjorde förra veckan.
Stämpeln är från Easer och det är också ett av mina fynd som jag fick hem förra veckan.

Har organiserat om i min stämpelförvaring efter att ha sett hur Lena hade det på senaste pysselträffen. Jag köpte fotofickor från Claes Olsson och stoppade i stämplarna. Då vet man att de sitter kvar. Nu ska jag bara stämpla upp motivet och sätta bakom. Det är ju lagom kul så det lär väl dröja innan jag gör det.

En LO från POG som jag inte har visat (tror jag) har jag också.


temat var jag glömde visst...

Designat har ett DT-call och jag tänkte försöka mig på det. Tror att ovanstående LO ska få vara med då. Klurar på vad jag ska ta mer. Hade varit roligt att vara DT, jag gillar utmaningar och att skapa lite under press. Då får jag mest gjort. Men när man ser alla duktiga scrappare och kortmakerskor så fattar man varför det är svårt att komma med i olika DT.

Tjingeling!


Vart tar tiden vägen?

Vart 17 tar all tid vägen? Den bara springer iväg och gömmer sig någonstans för mig. Fredag igen och det känns som att jag inte har hunnit med någonting den här veckan. Det har jag ju, men skulle gärna har hunnit med lite mer.
Var på liten pysselträff i tisdags. Jag färglade motiv, det var det enda jag orkade ta med mig. Stämplade upp lite från andra. Får se om jag hinner pyssla lite i helgen. Såg Lena göra knäckpåsar live iallafall. De är väldigt fina. Kolla på arkivet.blogg.se så ser ni. Provade att göra en nu på kvällen. Den blev lite skev, men det ska nog funka. Tänkte göra sådana på en till kortkurs som jag ska ha på jobbet. Det och glöggflasketags samt lite kort. Blir bra!

Nästa fredag så är det ju QK-dag på både Kortmakaren och Arkivet. De kommer att sälja det nya Jollysetet och massa andra erbjudanden. Tänkte nog gå på båda. Kortmakaren har ju i sina nya lokaler och det är ju trevligt att se!

Väldigt lugn helg framför mig, lite fester och kalas. Ska köra lite med Anders, övningskör med honom, och försöka hinna träna med.

Ha det så bra!

En liten LO

Igår scrappade jag lite medan jag väntade på att Kim skulle bli färdig med det han höll på med.


Anteckningsstämpeln är från Easer, en av de stämplar som jag beställde i veckan. Bilen lånade jag av emrika på POG och jag tror att den är från stämpelmyran, men det är bara en gissning. Den passade väldigt bra till den här LO:n iallafall.
Har ju varit lite ledig den här veckan och det har varit så skönt!! Visserligen har jag mest varit och hjälpt Kim på hans nya kontor,men det är ändå annat än jag brukar göra. De har fått det så fint! I fredags var det invigning och det var väldigt lyckat. Han är så duktig min man! Kämpar och sliter med sitt företag mest hela tiden. Idag har han åkt dit en liten sväng bara för att fixa lite saker,han kan aldrig riktigt släppa det.

Igår hade vi halloweenfest härhemma. Det var väldigt lugnt, inte så festigt men väldigt trevligt. Vi brukar ha glöggfest varje år så då blir det väl lite mer fest. Några var lite utklädda iallafall och det är alltid roligt!

Idag har vi passat Emmy en liten stund på morgonen. Hon är så go! Går omkring här och pratar lite med en, kollar på grejor, man busar lite med henne, hon skrattar och är helt nöjd! Det är aldrig något krångel med Emmy och det är helt underbart. Vi passar henne gärna!
Sedan gick vi en liten sväng i det fina vädret, hälsade på programgruppen på Vinterskog som planerade och sedan har jag kört med Anders. Övningskör med honom och det går riktigt bra. Jag tycker att det är ganska roligt att förbereda vad vi ska träna på och komma på hur vi ska göra det. Han är dessutom duktig så det går jättebra! Nu är det lugn söndagskväll framför oss. Härligt!

RSS 2.0