Härlig helg!

Det har varit en härlig helg i skogen. Bästa helgen på hela året är när Hajk-Dm är sista helgen i september. Då samlas hela tjejgänget och drar ut i skogen, tävlar i scouting, tjötar, skrattar, hittar på nya citat osv. Helt underbart. Man är helt färdig söndag kväll för det är en bit att gå. Jag hade stegräknaren på mig och ca 55 000 steg har jag tagit i helgen, härligt!
Jag som numer äter LCHF, alltså inga kolhydrater visste inte riktigt hur det skulle bli med orken, men det fungerade väldigt bra. Vi har alla lite speciella matnojor för oss så det är alltid spännande att få ihop det när vi ska äta!
Bästa Emmy fyllde två idag. Jag hann inte till kalaset, men jag gick upp en sväng nu i eftermiddags för att gratta. Hon fick ju mina virkade bakelser och kakor. Det var ett matlagningstema på det hon fick, en spis, kastruller, koppar, glas osv. Kommer säkert att bli jätteroligt att leka med!

Nästa vecka är fylld av scoutaktiviteter, det blir mycket av den varan just nu. Får se om jag hinner scrappa något.
Ha en fin vecka!

Från träffen

Nu har jag äntligen laddat in bilderna från kameran. Det var inte gjort sedan slutet på juli så det var dags.
Några bilder från träffen och på det jag gjorde.
Jag var där med Lina. Vi hade en riktigt trevlig dag.

Kort till utmaningen att stämpla. Jag var riktigt trött i slutet och det här kortet var väl inte det roligaste jag har gjort.


Temat på utmaningen var kärlek. Gillar det här pappret från october afternoon massor.


Som sagt, pappret är väldigt fint!


Utmaning att göra en handgjorde dekoration.


Samma utmaning men LO:n då. Bilden är så härlig på Emmy. Bokstäver från Adornit. Journaling från shabby scrap eller nåt sånt. Papper OA (randigt) och My yellow bicycle


Färgtema rosa. OA-papper igen. Jag hade inte med mig så många papper utan köpte där och då blev det väldigt många OA-papper eftersom att Scrapperiet hade dem.


Gjord efter skiss. Det var en väldigt trevlig skiss. Detta kort ska Emmy få på 2-årsdagen.


Samma skiss. Lina kom på den fyndiga titeln.


Började på ett litet album från OA som ska handla om denna sommaren.Den högra var med i utmaningen Jul, men då hade jag ett streck mellan L:et och I:et!Ska fortsätta på detta album nu när jag har blivit lite inspirerad att scrappa igen.

Två LO:s som jag har gjort tidigare
Det var allt för denna gång!

Long time, no seen

Jisses va länge sedan jag bloggade. Har haft väldigt mycket just nu så bloggandet har kommit neråt på priolistan.
Har inte hunnit skapa säkert mycket heller. Har mest virkat sista tiden, måste visa kort på det. Har gjort prinsesstårta och en massa kakor, bullar, maränger som ska ges till Emmy på hennes 2-årsdag nästa vecka.

Idag har jag varit på Rekordträffen, väldigt trevligt! Jag blev väldigt inspirerad och fick gjort massor. Nu gäller det att hålla kvar vid detta och skapa lite mer samt ta kort på det och visa!

Fick dessutom ett riktigt trevligt DT-paket så det kommer bli mycket att visa under hösten. Det var Arkivet och Scrapperiet som anordnade träffen och det var väldigt bra. Det enda jobbiga var att det var extremt varmt inne i lokalen där vi satt när solen låg på. Det var nästan olidligt ett tag, men man ville så gärna scrappa på och göra klart till de olika utmaningarna. Det var sex olika, ganska så enkla utmaningar så att alla kunde vara med. Jag lämnade in en LO och ett kort till varje utmaning. Det lottades fram vinnare och jag vann en gång. Det var några papper och 2 band. Lina vann också en gång och hon vann en biljett till mässan senare i höst, det var en bra vinst!

Imorgon har jag inget inplanerat så jag hoppas på att hitta lite kraft till att städa upp och sortera i vårt hem. Det är väldigt svårt att hitta energi till det när det är så mycket annat som man skulle vilja göra.
Avslutar med några bilder från sommarlägret i somras för att komma ihåg hur gott det var med sommar och få tillbaka lite sommarledig känsla!RSS 2.0