Helgen...

har varit trevlig! Väldigt fint väder här i Göteborgstrakten. Har varit på Tjörn hela helgen och jobbat. Vi gjorde egentligen inte så mycket, hade picknick, grillade och var i Botaniska idag. Har jobbat på läger i fyra år nu med samma grupp och nästa läger är det sista. Det känns ju lite konstigt måste jag säga.

När jag kom hem så kom jag på att det var cyberpyssel på pyssel.net. Skyndade mig in och kollade utmaningarna. Tänkte att jag nog skulle hinna med en iallafall och det gjorde jag men det blev inte särskilt bra. Var inte alls nöjd. Lägger upp kortet här när det är färdigröstat.

Kan visa ett kort iallafall som jag skickade in förra veckan till kortutmaningens cardjacked. Det var en liftning på Biggans kort. Får se vad de har för cardjacked imorgon som man kan inspireras av. Jag har på sista tiden börjat göra mycket kort efter skisser och andras kort. Det är riktigt roligt!
image17

Började transkribera intervjuerna igår. Jistanes vad jobbigt det var! 11 sidor text för en intervju på ca en halvtimme. Det tog säkert 5 timmar att skriva. Vi har 6 eller 7 härliga intervjuer framför oss...

Har precis hämtat K från skidresa så nu ska jag krypa ner. Sov gott

Härlig kväll

I går kväll var jag, K och hans bästa kompis ute vid en annan kompis båt. Åt middag på bryggan och oljade in däcket som vi hade lovat. image15

Så här härligt var det nere vid havet! Skyndade mig hem för att se på Greys Anatomi sedan!
image16

Satte mig och pysslade lite på kvällen, men det får jag visa senare.

Idag var det första intervjun, gick ganska bra. Det var några frågor som vi ville ändra på men i övrigt fick vi fram det som vi ville få fram.
Tänkte ta mig en promenad i solskenet snart!

rolig post

Efter att ha varit ute och gått en timma så var det rolig post som väntade på hallmattan!
Fick paket från min hemliga vän, det var 2 filurstämplar.
En djävulsfilur och ängelfiluren! Det var ett litet hjärta med också samt en christmas red stickles! Allt från Kortmakaren som var budbärare. Jag blev jätteglad!!
image14
En bild på det fina paketet!image13
Det här kortet gjorde jag igår, jag hade stämplat upp djävulsfiluren i 2 ex på träffen så det var av det jag gjorde kortet men nu kan jag alltså göra hur många jag vill! Det syns ju inte så bra på kortet men ögonen har 3D-lack på sig och det torkade konstigt så han ser ut att skela. Det blev ganska komiskt. Skulle ha skrivit Va glor du på? istället!

Fick mitt lönebesked från ett ställe idag med och framför allt, den roligaste posten!!
En RAK från gunde på pyssel.net!! Jag kan inte riktigt smälta det för det var så otroligt gulligt och omtänksamt!
Jag fick hjärtspridarfiluren som jag har gjort ett kort med på träffen. Skulle få låna den och stämpla upp men nu fick jag den alltså! Jag är helt överväldigad. Stämpeln är så otroligt söt, men det hade egentligen inte spelat någon roll om jag inte gillade stämpeln det är ju tanken som är så otroligt fin! Jag blir helt glad i hela hjärtat!

Så det har varit en riktigt rolig postdag! Nu ska jag gå och äta min frukost och duscha!

Shoppat

Gjorde ett till kort igår men jag skickade in det till kortutmaningen så det publicerar jag nästa vecka. Shoppade lite igår kväll. Fick nys om en butik som jag inte har varit i innan www.stellas.se Bra affär med fast frakt på 29 kr! Så jag passade på att köpa papper och lite annat roligt. Väntar fortfarande på mitt hemliga vän paket dessutom.
Igår var det en gullig tjej som erbjöd sig att låna ut en stämpel som jag hade skrivit att jag gärna ville ha! Så gulligt att tänka på mig!

Har fått bokat två intervjuer till idag! Det går framåt i arbetet. Vi har lånat bandspelare idag med så att vi kan spela in intervjuerna. Första intervjun på fredag, ska bli spännande!

Nu ska jag baka kladdkaka till ikväll när det är möte med alla avdelningsledare om nästa år,

Ett till kort idag!

Gjorde ett kort nu på kvällen till Scrappiz kortutmaning. Den var efter en skiss. Det var lite svårt att få till det får jag säga. Det kändes ganska styrt, men det kan ju vara en utmaning det med.

image11

image12
Skissen!
Tycker att jag har följt den något sånär!

Nya kort från helgen

I helgen var jag på pysselträff med ett gäng pyssel.netare. Vi var bara 5 st men det var gemytligt och trevligt. Jag gjorde några kort som jag har skickat till olika utmaningar. image7
Jag fick låna stämpeln av Elisabeth och var väldigt glad för det. Den är väldigt söt hjärtspridaren så det kanske får bli ett litet inköp när de nya filurerna har kommit. Jag gav detta kort till N som hade ordnat grillkväll på lördagen. Alltid roligt att ge kort till någon som man vet uppskattar det!
image8
Detta kort gjorde jag till utmaningen på Kortutmaningen. Den är fin fyrstämpeln. Köpte den i förra veckan av en tjej på pyssel.net men den är från inkywings från början. Jag tycker att det är lite trist kort men jag kom inte på så mycket annat att göra med det. image9
Detta kort var till scrappizbloggen. Det var en utmaning som innebar att man bara skulle använda sig av utstansat. Jag blev nöjd med färgerna på det här kortet. Cirklarna och stjärnorna är Qk. Det är cirkeltagen och stjärnorna med hål i mitten men jag har satt en brad där. Jacksen och grattis har 3d lack på sig. Bandet är från en tag som satt en tröja

 image10
Detta kort gjorde jag förra veckan och la med till försäljningshögen. Det är egentligen ett julpapper från sassafrasslass men jag tyckte att det passade färgmässigt iallafall. Pippistämpeln är från Kortmakaren och grattisstämpeln från Magnolia.

Det var det som jag hade som är nytt.

Lyckotjut!

Idag är jag med på bloggen lyckotjut http://lyckotjut.blogspot.com/ Gjorde ett kort till bloggen förra veckan och idag kom det med!
Det ser ut såhär:
image6
Det kändes väldigt somrigt  när jag gjorde det, men nu har det ju blivit kallare igen

Helgen

I helgen har det varit otroligt fint väder!
Vi var vid Tjärnet i fredags och åt räkor, supermysigt! Var ute en sväng på kvällen på Linné kök och bar. Trevligt! I lördags var det hemkomst för lillebror! Skönt att ha honom hemma igen. Vi var på Landvetter och hämtade. Jag fick ett par söta örhängen som var i form av boomeranger! Grillning hemma hos Kims föräldrar på kvällen. Vi spelade shoshotrain som är en favorit! En lite båttur hanns med också. Det var lite blåsigt men härligt.
Söndagsfika på stan med kompisar. riktigt härligt att sitta i solskenet. Det har varit en toppenhelg helt enkelt!
Det går så otroligt långsamt att ladda upp kort, men jag ska försöka. Skickade iväg ett stort gäng med kort med mamma idag som hon skulle ta med till jobbet. Får väl se om det blir något sålt. image2
Detta var ett av korten. Gjorde även sådana här:image3Man kan ha dem i blommorna på studentbuketten. Det är liftat från Lindzi.

Detta kort gjorde jag till glädjetjutsbloggen, men man kan ju använda den till mycket annat. Lycka är att få vara med dig kanske?image4
image5
De nya filurerna är verkligen underbara. Man blir så glad av att titta på dem. Valde lite galna färger men det kändes helt naturligt med de här figurerna. Paketen är från stämpelgården och den lilla tjejen från Kortmakaren.

Ny blogg

Har skapat mig en ny blogg för att visa mina kort i. Den här verkar något enklare än den jag hade innan. Får se om jag skriver mer då kanske?
Mina senaste kort är iallafall:
image1

Har precis fått filurerna och de är så fina!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0