Fler LO:s

Har inte gjort så mycket på dagarna nu så jag har haft en del tid att scrappa. Det är himla roligt!
Har gjort 2 LO:s till. De är tyvärr ganska dåligt fotade. image138

Denna LO handlar om mitt Skydive som jag gjorde i Nya Zeeland. Skydive är skrivet med chipboard som jag köpte i Nya Zeeland i en ganska billig affär. De är lite busiga och passade bra. Målade dem med röd akrylfärg. På dymoremsan står det vart hopper var och vilket datum.

image139

En Lo om Kims bungyjump. Jag tycker att färgerna turkos och brunt passar fint ihop. Journalingrutan har jag gjort själv. Pappret är från CratePaper.

Imorgon är det nyårsafton och då blir det middag hemma hos en kompis. Jag ska laga maten och ser fram emot att få göra en god meny som jag såg i Buffé. Får ta lite fina bilder med så att jag har ännu mer att scrappa ;-)

Gott Nytt År till er!

Börjat scrappa

Här har jag varit dålig på att uppdatera men förhoppningsvis blir det bättre nu. Har börjat scrappa om vår resa. Tanken är att det inte ska vara ett album av typen där alla bilder finns med utan jag tänkte scrappa om några speciella saker och händelser. Detta är alltså mina första LO:s. Det har varit himla roligt att göra dem.
image131

Den första som ska vara framsidan av albumet har jag tänkt.

image132
Andra som handlar om vår limousinresa i Las Vegas

image133
Dåligt fotad, men ljuset är lite svårt. Jag var ganska nöjd med denna LO. Fick en dymo i julklapp av kim och den användes direkt!

image134
Denna gjorde jag i morse. Vi har tagit många bilder genom att hålla kameran framför oss och ta. De blir av lite varierande kvalitet men ganska roliga. Bokstäverna är bara första i våra namn. Vet inte om det ska vara någon journaling på men jag tycker att bilderna talar lite för sig själva.

Har gjort ett kort med;
image135

Fina papper från cloud9. Jag var med och kollade på dem i somras och nu köpte jag dem på kortmakaren innan jul. Gjorde dock andra julkort så jag får ändra texten på det.

Tryckte på två bodysar igår med. Kims bästa kompis syster fick sitt andra den 23:e så dessa går till henne tillsammans med en söt jeansklänning.
image136
Stämpeln är en filur och texten ett clearstampsalfabet. Tyvärr blev det lite kladdigt.

image137

Stämpeln är från Z-stämplar.

Det var allt från denna gång, tack för titten!


RSS 2.0