Senaste scrappade

Jag har äntligen fått tummen ur och scrappat lite. Det blev ganska många sidor till Emmy och 2 till Kent-Jesus (som är arbetsnamnet på bebisen! ;-)) Idag är det dags för ett besök hos barnmorskan. Jag har inte varit där sedan i början av november så det ska bli ganska skönt att få lite bekräftelse på att allt är som det ska.


Det är så bekvämt att scrappa i 8- formatet. Det tar inte så lång tid, man kan använda spillbitar och fotot passar fint in. I like!


Den här bilden är så härlig!


En första LO till babyalbumet. Rubriken heter " Ett plus på stickan och ett plus i livet"Ultraljudsbilen måste ju såklart scrappas. Jag har scannat in bilden och sedan skrivit ut på fotopapper för att det ska bli lite större. Vi fick med oss två bilder hem, men den här var den klart bästa. Den andra var mycket mer otydlig.

Det snöar utanför fönstren igen, jisses, när ska detta sluta? Jag längtar efter våren nu!


Vinterskog

Nu är vi åter hemkomna från årets bästa vecka, Vinterskogsveckan. Detta år har vi haft superhjältetema. Deltagarna har fått vara med på superhjälteakademin och lära sig att bli bra superhjältar. Visserligen tycker jag att de är superhjältar genom att bara vara med på lägret och göra någonting bra för andra, men det är kanske en annan historia.
Det har gått väldigt bra iallafall, temat verkade vara uppskattat, det har varit få konflikter och det enda som tokade till sig lite var att det kom otroligt mycket snö på lördagen så vi var nära att inte komma hem. Deltagarna kom till slut hem, men vi ledare fick stanna en extra natt på grund av vädret.
Idag har jag bara jobbat halvdag och sedan åkt hem för jag känner mig inte så bra, men det brukar vara så efter vinterskog, många bakterier som flyger omkring och dessutom alldeles för lite sömn.Detta var veckan innan snöovädret och redan då var det väldigt mycket snö.

Sötaste Emmy i min kårs T-shirt, hennes föräldrar är medlemmar i en annan kår så
det var mest en liten kupp att hon fick på sig denna t-shirt! ;-)


Vi ledare var olika superhjältekaraktärer. Erik var Kenny Starfighter


Alla superhjältarna!  Kim är Batman uppe till vänster och jag var en av superhjältelärarna
på skolan. Sitter bredvid Kenny Starfighter


Deltagarna fick bland annat träna på att byta om i en telefonkiosk!


Lunchpaus


Att se deltagarna hjälpa varandra värmer ens hjärta! Man blir så glad av att tänka på att det faktistk finns ungdomar som är beredda att vara en vecka för att finnas för någon annan. Det är det som gör att man vill lägga ner så mycket tid på det själv.


Här kan man se en del av superhjälteoutfiten som deltagarna samlade ihop till, Y-frontskalsongen.
De fick även ögonbindel, skärp, mantel och handskar.

Vi har redan börjat spåna på nästa års tema! Vi får se hur vi löser det då med halvårsbebis, men att inte vara med känns väldigt avlägset.

Ultraljud

Idag har vi varit på ultraljud. Det var häftigt och en riktigt skön känsla att få veta att det faktiskt är något därinne. Hjärtat slog och h*n rörde på sig!Det blev lite verkligare när man får se att det är en bebis!
Himla tur att det var en barnmorska som kunde förklara vad allt var. Den här bilden är ganska tydlig, man ser huvudet till vänster och sedan ligger kroppen, men allt annat var ganska bluddrigt. Hon frågade hela tiden, det ser ni va? Javisst sa vi och hummade samstämmigt! Hade inte fattat något om hon inte sa vad det var! ;-)
Jag blev flyttade tre dagar så det var inte så mycket. Beräknat datum är nu den 12/7.


Glädje

Det var riktigt länge sedan den här bloggen blev lite omskött. Det har inte funnits tid till det helt enkelt och jag tänkte visa varför det har blivit så till viss mån.I november fick vi reda på att vi ska ha barn till sommaren, bebisen är beräknad just nu till den 9/7. Nästa vecka är det dags för ultraljud så då kanske det blir ett annat datum. Jag har varit väldigt trött och illamående fram till jul. Nu har det rättat till sig och istället för det fogarna som krånglar lite för mig. Allt som allt så mår jag väldigt bra iallafall och vi ser fram emot sommaren!


Inte har jag scrappat något på väldigt länge, men däremot har jag kommit in i en virkperiod. Det har blivit babytofflor, figurer och jag försöker sätta ihop mormorsrutefilten som jag började på förra våren. Det är inte vidare värst roligt att sy ihop delar, roligare att göra dem, så det går inte jättefort. Ska försöka ta lite bilder på vad jag har gjort snart.


RSS 2.0