Helgens skapade (hittills :-))


Kort till fredagens kalas. Vi var iväg igår kväll till en gammal kompis som fyllt år.
Innan dess var vi på visning av huset i Bovallstrand.
Naturligtvis slutade kameran att fungera men det är detta hus som vi var och kollade på
http://w4.objektdata.se/pregen/048/OBJ5262_886509048/wp.htm
Vi är rätt sugna på att köpa det så nu får vi se vad banken säger på måndag.

Idag har jag varit  på Vinterskogsutvärdering samt kört med Anders. Han börjar närma sig uppkörning. Roligt!
Ikväll är det fest hos Natha. Brukar alltid vara trevligt. Hennes present och kort ser ut såhär:

Jag liftade mig själv på gårdagens kort, men inventerade färgerna lite.

Igår kväll hann jag med en LO också.

Papprerna är från Inkido, både det prickiga och det blåa. Orden som står på har med kärlek att göra så det passade ju bra. Nyckeln är från kitet med chipboards som jag köpte på bokrean. 25 kr för en hel låda!

Ha en bra fortsatt helg!

Hittat i scannern

Idag scannade jag in mina DT-grejor och då hittade jag en LO i scannern. Den har nog leget där sedan början på januari. Helt bortglömd. Jag får visa den nu istället.


Båda papprerna är från October Afternoon. Mitt favoritmärke helt klart. Jag ser verkligen fram emot de fina nya serierna.
Emmy på bilden är bästa kompisarnas barn. Hon har ett eget album som jag gör LO:s till. Hennes mamma är också en scrappare. Så Emmy är ett välscrappat barn! :-)

På fredag ska vi kolla på en sommarstuga. Det låter ju helt knasigt och det är det väl kanske egentligen också, men det hade varit väldigt mysigt. Vi ser framför oss grillkvällar och sena bad! Haha drömma får man!


Produktiv helg

Helgen har varit riktigt härlig även om jag har varit förkyld och fortfarande är.
Jag har hunnit göra riktigt mycket pyssel i helgen.

En liten LO till Emmys album. Jag gillade hennes pose och därför gjorde jag en LO. Eftersom att alla LO i hennes album är gjorda i 8 så går det ganska fort att göra dem. Hon var ute och åkte pulka idag här på gården och jag tog naturligtvis kort så det får väl bli en liten LO om det med. Nu har all snön smält bort så det var tur att de hann åka lite.En av två LO:s till Vinterskogsalbumet. De är inte så fantastiska LO:s direkt, men jag gör dem mest för att komma ihåg vad vi har gjort varje år och vad jag har gjort på lägrerna. Eftersom att jag har varit med i 15 år blir det lätt att man blandar ihop det. Vår lägerchef Tomas som varit med i 43 år borde ha det lite svårare ;-)

Denna om årets läger. Det var TV-tema, därav den egenritade dekorationen.  Jag och Kim var programledare på Kristallengalan och jag fick tillfälle att använda min balklänning, alltid roligt. Kim var fin i frack!


Här är en bild från lägret på alla tjejledare. Vi var som sagt uppklädda för Kristallengala.
Annars ser vi mest ut såhär:


Jag har skapat en hel del med DT-paketet med. Har en LO kvar sedan ska jag lämna in det.

Hoppas på en härlig vecka!


Två födelsedagskort

Idag har vi firat två födelsedagar, pappa som fyllde igår och en kompis. Var en pytteliten sväng på stan idag och köpte då härligt vårgrön cardstock. Det fick bli basten till två enkla kort

Skrev för några dagar sedan att jag hade gjort ett kort. Det är inte ett kort som jag blev särskilt nöjd med.
Vet inte vad det är som inte är bra, men snyggt är det inte.


Jag gillar tejpen som är en av de tejper som jag köpte från etsy.
Man kan inte bli nöjd med allt man göra.

Kim har somnat i soffan och jag sitter i pysselrummet och njuter av att jag kan vara uppe för jag måste inte upp i morgon. Det tycker jag är lyx!


Några alster

Några alster har jag gjort den senaste tiden även om jag inte har uppdaterat på länge.


Ett beställningskort till ett bröllop.Denna bok ska jag ge bort idag. En kollega har väntat i 10 år på barn och på
torsdag är hon på väg till Kina för att hämta hem Kajsa. Idag ska vi fira henne och
vi har gjort ett litet kit med bra att ha saker.

Jag tänkte detta som en liten bok att kolla i tillsammans. Hon får själv sätta
in foton,

Det sista är en dikt som jag hittade som var väldigt fin.

Har börjat skapa med mitt första DT-paket! Hittills har det blivit en LO och ett kort men jag är snart på G med nästa LO. Det kommer att visas i Arkivets blogg http://arkivet.blogg.se/ när allt är färdigt.  Idag presenteras de nya DT där med!

Ha en härlig helg!

Stolt DT-medlem!

Det gick fortare än vad jag trodde innan jag kunde avslöja min lilla hemlighet! Jag har kommit med i Arkivets DT för 2009!! Väldigt roligt! Jag ser mycket fram emot uppdrag och spännande saker. Gillar att utmana mig själv och skapar egentligen bättre under press. Jag gjorde ett kort idag, men det blev inget vidare. Jag får nog jobba vidare på det imorgon om det ska bli något som jag kan visa upp.

Såg October Afternoons nya serier på scrappizbloggen idag. Superfina som vanligt när det gäller OA. Jag måste ha alla deras papper, de är verkligen underbara! Förhoppningsvis kanske de finns till mässan i mars hos något företag iallafall. Imorgon har jag lite mer tid över, funderar på om jag ska ta mig en liten sväng in till staden och kolla in på Arkivet och åka hem och skapa lite sedan. Det var ju som sagt ett tag sedan och det var härligt när jag väl satte mig idag.

Nu ska jag leta reda på lite saker som jag kan trycka med på bilden imorgon!Superdålig uppdatering...

...är bara förnamnet på vad som har pågått här. Eller snarare inte pågått. Det har varit väldigt mycket på jobbet och massor med scouterna. Nog med bortförklaringar! Det kommer att bli bättre, jag lovar, framför allt med tanke på en liten hemlis som jag har. Hemlisen gör mig väldigt glad och jag kommer att avslöja det snart!

Förra veckan var det underbara Vinterskog, bästa veckan på hela året! Den är superintensiv och jag är fortfarande trött. Skulle behöva vila upp mig en vecka efter lovet!

Har fått lite roliga scrapsaker, tejp som jag har köpt från etzy.com efter att ha sett på en woopsie daisys blogg att hon hade köpt tejp med motiv. Det ska bli kul att skapa lite med det. Jag har ett påbörjat kort som ligger och väntar på att bli gjort. Jag har pysslat väldigt lite det senaste och det beror väl på att jag inte har hunnit. Jag hoppas på att mitt liv ska lugna ner sig lite så att jag hinner med det som jag vill. Jag ska försöka scrappa lite vinterskogsbilder nu med och jag har massor med projekt som jag vill jobba med. Uppdatering kommer snarast!

Tjingeling!

RSS 2.0