Dagens skörd

Idag har det varit pysselmässa som sagt! Mycket trevligt, men jag var ganska matt när jag kom hem! Vi kom dit vid tjugo i 11 men redan då var det kö. Det gick ganska fort att komma in så det var helt ok. Därinne var det däremot ganska hysteriskt. Det var så himla mycket folk. Det var kö för att kolla på grejor, kö för att betala. Vi gick till Focus och åt lite lunch och det var himla skönt att komma ifrån lite. Något mindre folk när vi kom tillbaka. Det var skönt. Fick handlat en hel del.
image246
Sjukt dålig bild ;-) men jag kan berätta vad det ska föreställa :-) Ett paket med stämplar från Autumn Leaves. Det är ramar som jag tyckte var väldigt fina. Det var ett litet oplanerat inköp men bra. Två journalingstämplar från Easer. 3 paket Thickers. 2 paket med journalingrutor från American Crafts. De har seglat upp som ett favvoföretag. De har mycket fint just nu, massor med papper och annat trevligt. Och Thickers såklart! 2 overlays till kort och rubons från October Afternoon.

image247
De mönstrade papprerna. Från alla möjliga företag. 2 st är lace cardstock.

image248
Och så lite cardstock. Det bästa priset på mässan var 4 kr. Det är ju samma som de tar på In-Ex så det kändes inte som att man måste ladda upp hur mycket som helst. Men jag kan ju förstå de som inte är från Göteborg som gärna köper på sig.
Jag har blivit ganska så sugen på en Bind-it All men kanske inte tillräckligt sugen för att köpa en. Vi har ju en liknande maskin på jobbet så jag får väl använda den om jag vill göra ett album.

image249
Detta är från Arkivets monter. De visade Crackle Paint. Fick ett ryck och skulle fota lite men det blev bara 2 kort ;-)

Har inte bestämt mig om jag ska gå dit imorgon igen. Kanske en liten sväng efter att jag har hämtat mamma och pappa från flygplatsen. Jag har inte hittat ett bra 8x8 album som jag skulle vilja ha. Jakten fortsätter!

Let´s Dance final!

Idag är det Let´s Dance final med tacomys! En riktigt härlig fredagskväll! Goa vänner, god tacos och kladdkaka!

Imorgon bär det av till mässan såklart. Jag måste fundera igenom vad jag ska köpa. Ska försöka mig på att göra en köplista ikväll. Ska bli trevligt, men jag tror att det kommer att bli väldigt mycket folk. Vi ska dit tidigt men det kommer nog att vara kö kan jag tänka mig.

Snart packas allt pyssel ner inför flytten. Ska försöka inreda något snyggt i arbetsrummet sedan. Det tål att funderas lite på hur det ska bli. Har varit och köpt en massa saker idag. Matbord och stolar på Chilli, klickgolv till köket på IKEA och en massa på Hemtex som var 50%. Mycket bra!

Ha en härlig helg!

Liten pysselträff

Var på en liten pysselträff igår. Trevligt det med. Jag hann göra en och en halv LO. Den färdiga tänkte jag visa samt två andra som jag har gjort den senaste tiden.
image243
Denna gjorde jag igår eftermiddag. Blev lite blänkigt när jag fotade det.  Kortet är väldigt fint iallafall!


image244
Denna gjorde jag på träffen. Den är från förra årets 50, 60-tals fest. Jag gillar klänningen fortfarande. Måste nog använda den på "riktigt" i sommar.

image245

Overlayen är från Hambly. Jag har stämplat med datumsnurran från Inkywings under. Egentligen var e:et i huset vitt så då var det lite bättre balans men det hade ramlat av någonstans här i lägenheten.


Senaste dagarna har det varit mycket bröllopsbestyr. Det är så himla mycket att tänka på och bestämma. Idag var jag iallafall och kollade på klänning. Det blir en axelbandslös men jag har inte helt bestämt mig för modellen. Tvekar mellan två olika. Det var en trevlig affär som jag prövade i och det kändes jättebra. Har bokat frisör med och det var också en sådan där sak som var skön att ha fått fixad. Imorgon bär det av en liten sväng till Grebbeastad för att kolla festlokalen. Så skönt med påsklov så att man kan hinna med sådana saker.


Snart dags att passa Emmy, mysigt! Ska ta med kameran så jag kan scrappa lite mer!


Länge sedan

Det var länge sedan jag visade upp något skapat såg jag när jag skulle kolla till min egen blogg. Jag gjorde ett inlägg häromdagen trodde jag, men uppenbarligen har det inte kommit med. Så jag lägger väl ut det igen. Gjorde 5 LO:s igår. Har scannat 4 av dem, men inte tagit kort på den sista. Här kommer de iallafall.
image233
LO i 12x6. Jag gillar verkligen det formatet.

image234
Den här LO:n blev jag nöjd med. Jag gillar kortet som visar hur goa lår hon har!

image235
Eftersom att en av patronerna till skrivaren är slut så kan jag bara skriva ut i svartvitt. Det blev visserligen ganska bra. Jag irriterar mig dock på att titeln blev sned. Jag får skylla på att klockan var efter ett på natten.
image236
Ett kort från vår förlovning.

Har även lite andra saker som jag inte har visat upp innan.
image237
Bidrag till Stellas kittävling. Gjorde efter skiss på Pencillines.

image238
Jag tänkte göra en LO om varje år som jag har varit med på Vinterskog. 98 är nog tidigaste året som jag har ett kort från, tror jag. Får nog hem till mamma och pappa för att leta efter kort från åren innan dess.

image239
Det går snabbt att göra i detta formatet. Eftersom att jag inte har fått tillbaka Photoshop ännu så kan jag varmt rekommendera www.picnic.com Där kan man redigera bilder väldigt enkelt. Vet inte ens om jag vill ha tillbaka Photoshop!

image240
Denna är en del av ansökningen till Stellas som DT. De hade en skiss där som resulterade i denna LO.
image242
Har altrat min distressburk!

Det var nog det som jag kunde komma på som jag inte har visat.

Spontanmiddag hos kompisar idag, härligt!!

Vi håller på att packa ner vårt hem. Ska bli så otroligt härligt att flytta. I tanken är man redan härifrån. Idag har vi köpt en lampa till köket och kollat på matbord. Det närmar sig med stormsteg!

Trevlig påskafton på er!

Mässa igen!

Jag skrev om det i förra veckan och jag skriver igen, snart är det dags för mässa. www.stampelochscrapmassan.se  Visserligen var jag och shoppade igår, men lite ska jag nog kunna inhandla på mässan också. Man får ju lön innan dess om inte annat. Visserligen borde pengarna gå till flytten eller bröllop, men det är ju inte mässa så himla ofta!


Lov!!

Äntligen lov! Det ska bli så skönt att få sova imorgon! Fredagen är inte en av mina favoritarbetsdagar så det ska bli väldigt skönt att missa en jobbfredag. Idag är det skärtorsdagen och vi har påskpysslat hela dagen lång med klassen. Mysigt var det faktiskt och barnen var jätteduktiga. Vi gjorde långbord och hade påsklunch.

Ikväll är det Stickyutgång som gäller. Är väldigt trött nu, men ska försöka ladda upp lite för att bli på partyhumör. Sambon har redan däckat efter en hel dag på sjön med för många öl. Så kan det gå!

Glad Påsk till er alla!

Bilder från helgen

Har nu lagt in lite bilder från helgen i datorn. Tyvärr var det inte jättemånga samt att batteriet la av innan det blev fint väder!
image227
Vi lagade mat utanför vår scoutstuga på fredagskvällen.

image228
Lunchmatlagning på lördag lunch

image229


image230
Vindskyddet vi sov i på lördagkvällen.


Jag har gjort 2 LO:s till men har inte orkat scanna dem ännu. Tog med lite stämplar och grejer till skolan idag för att pyssla med 4-5:an. De tyckte att det var roligt! Det var nog första gången det var någorlunda arbetsro när jag är i den klassen ;-)

Härlig helg!

Det har varit en härlig helg men jag är väldigt trött nu. Det tar på en att vara på hajk, man sover inte som hemma när man sover ute och det är alltid något som händer. Igår hade vi lite ledarmys med ost och kex. Väldigt trevligt. Det är härligt med barnen i scouterna, men hade inte de andra ledarna funnits så hade man inte orkat.

Det var så himla härligt väder idag!! Jag blev alldeles glad. Känner att snart kommer det härliga långa kvällar med grillning och annat mys. Blev lite inspirerad och gjorde denna LO
image226
Kortet är från förra året en av alla kvällar vi var  vid Tjärnet och grillade. Det är så himla mysigt. Åhh vad jag längtar tills vi kan göra det igen.
Nu är det soffan som gäller.

Mässa!

Ja snart drar det ihop sig till Kortmakarens mässa här i Göteborg. Jag ska gå dit med Lina som var med på pysselträffen. Det ser jag fram emot!

Har några till alster att visa. image224


image225
Jag gillar bilden som är tagen inuti tuktuken!


I helgen blir det hajk. Vi startar imorgon och ska genom chiffer leda våra barn till stugan som vi ska sova vid. Hoppas på att det blir trevligt.

Fick nog en liten överdos av pyssel förra veckan, denna veckan har det inte bivit någonting. Det har inte funnits så mycket tid heller. Har varit väldigt trött den här veckan, måste sova mer.

Tjing


2 till

Har lyckats fixa två LO:s till

image222
En Lo om mina gräsliga glasögon som jag köpte i usa. Varför vet jag inte. Chipboardramen vann jag i väskan och stämpeln från Inky Wings likaså.  Journaling inne i ramen.

image223

Jag har liftat mig själv som i sin tur var efter en skiss som var med på Pencillines. LO:n handlar om när vi var tvugna  att sova ute på morgonen för att vi hade åkt buss hela natten och man inte fick komma in på hostellet. Tur att det var fint väder iallafall!

Grattis brorsan!

Idag är det brorsans födelsedag och det är lite svårt att fira honom när han bor i landet på andra sidan pölen. Dessutom önskade han sig en semla och det känns något svårt att skicka dit! Så jag lägger in en bild här i bloggen!
image213

Gjorden denna LO i helgen!
image214


Har scannat in en del av det som gjordes i helgen.

image215

image216
Väldigt snett scannat, men men

image217

image218

image219
Testade på formatet 12X 6 och det var himla trevligt! Ska göra ett album om Vinterskog i det formatet tänkte jag.
image220

image221

Har gjort några tolvor med men de ska redigeras först.

Nu måste jag sova!!


Vinst!

Ja det har varit en härlig helg med mycket pyssel! Jag har inte hunnit scanna in det jag gjorde ännu men Lina som var med på träffen tog ett gäng kort på lördagen.

Det var ett stort lotteri på lördagsträffen och vem vann om inte jag!!! Det var en scrapväska med mycket trevligt innehåll!

image207
Det var stämplar, chipboards, blommor, clearstamps och massa mer! Riktigt roligt!
image208

image209
I full färd med att göra en av utmaningarna. Det var att göra ett påskkort efter skiss. Andra utmaningen var en Lo-skiss. Bra och trevliga tävlingar!
image210
Stina sms:ade mer än hon pysslade! Men så var det hennes födelsedag!

image211
Bild över lokalen!

image212
riktigt trevligt var det iallafall!

Även söndagen var trevlig. Jag var ganska produktiv under helgen så det kommer ta ett tag att scanna in allt. Ska försöka hinna med det under morgondagen.

Tjing så länge!

Inför pysselhelg

Det kommer att bli en riktig pysselhelg den här helgen. Imorgon ska jag till Alingsås på Stämpelbodens scapmara tillsammans med 2 andra och på söndag blir det pysselträff i vår scoutstuga med ett gäng pyssel.net:are. Ska bli himla kul det med.
Ikväll blir det bara lugnt med Let´s Dance och mys i soffan. Det har jag sett fram emot hela veckan!

Det har snurrat på bra med bröllopsgrejor den här veckan. Vi har beställt en boj med våra namn på att hänga bakom oss på bröllopet. Vi har beslutat lite olika saker och vi har bokat fotograf. Det är en kompis från scouterna som ska fota oss. Svindyrt men ändå med väldigt bra rabatt. Jag har dessutom börjat kolla på klänningar. Har hittat en som jag gillar från Lilly. Absolut inte den billigaste, men vad trodde jag? I veckan ska jag åka och testa den iallafall.  Har dessutom börjar få mystiska vykort från tärnorna. Alla har budskapet påsk + London. Så vi får väl se om det bär av till London över påsk eller vad som händer!

Trevlig fredagskväll på er!

Nya LO:s

Har varit lite produktiv de senaste dagarna!
Kan visa några saker som jag har gjort, men inte allt. Lite ska skickas in till olika tävlingar.

image205
Denna är gjord efter en skiss som jag såg någonstans. Det var någon som heter Cilla som gjort den iallafall.
Six flag är en nöjespark i LA. Alla papper från sassafrass förutom det smala röda på vänsterkanten.

image206
Hade lite problem med den här LO och blev sådär nöjd. Stället det är ifrån är trevligt iallafall. Pannkaksbergen på Nya Zeelands västkust. Det passar ju mig bra! ;-) Journalingkortet från 7Gypsies och pappret likaså.
Var hemma hos en tjej och pysslade lite idag. Himla trevligt!

Nu ska vi göra hemmagjord pizza och träffa kompisar som vi inte sett på länge!! Härligt!

RSS 2.0