Lite nytt

Har nu äntligen tagit kort på de bröllopsLO:s som jag gjorde på träffen.


Den här gjorde jag idag.  Bokstäverna är som godis, jättefina!


Den här gjorde jag halvfärdig på träffen. Fixade de sista detaljerna idag.


det är vita bokstäver och det står handfast hjälp som rubrik


den här har jag visat innan, men nu ser man hela runda formen


Gjorde en liten låda att lägga något gott i till jul och ge bort. Lådan fick vi på POG. Det var kul att göra en låda så jag får hitta någonstans där man kan vika ihop en låda och dekorera. Jag har liftat en låda som Carolina gjorde på POG som jag fick i en av utlottningarna. I den hade hon lagt fem olika utmaningar! Väldigt fin!

Den här veckan är det höstlov. Jag har jobbat idag med att skriva in individuella utvecklingsplaner på vårt system UNIKUM. Det var lite lagom segt. Man märkte att de andra lärare gick på halvfart. Vi var och lunchade i en och en halv timme till exempel! Det händer ju aldrig annars så det var väldigt trevligt! Jag ska bara jobba imorgon med sedan är jag ledig i tre dagar. Det ska bli obeskrivligt skönt! Jag ska sova på morgonen, gå på stan, städa och försöka hinna med sådant som jag inte hinner med annars.

Idag blev bilen som jag kört ett tag såld, det är mammas och pappas. Så nu väntar jag på en annan bil som goa Kim har fixat.
 
En sådan här liten sötis ska jag köra omkring med. Den ska dock vara svart och ha stor Kontorsplatsen logga på.
Uppkrupen i soffan nu! Härligt!

POG

Idag har det varit en seg dag. Lite POG-bakis kanske? ;-) Kan bero på förkylningen i kroppen med.
I helgen var det alltså POG, Pyssel Orgie Göteborg. Väldigt trevligt arrangemang. Jag pysslade oavbrutet hela helgen. På lördagen satt jag från 9.00 till 24.00 med små avbrott för mat. Fick gjort ganska mycket. Det var en hel del trevliga utmaningar och dessutom gjorde jag lite annat. Jag hade med mig kortbaser till ca 80 tackkort till bröllopet. Har gjort dem nu, men det var ganska trist. Skönt att ha dem gjorda iallafall.

Det är så trevligt på pysselträff när man sitter med ett gäng andra vid bordet. Man tjötar lite, lånar grejor, får lite tips och råd. Spanar in deras shopping och så vidare Jag hade turen att hamna på ett jättetrevligt bord. Satt med Elisabeth5 som jag kände sedan innan och Emrika och Annapanna8. Hade inte träffat dem innan, men det var verkligen jättetrevliga tjejer!

En av utmaningarna var att man skulle göra två  kort tillsammans med en annan. Jag och Elisabeth knåpade ihop två kort. Vi började på varsitt och dekorerade hälften, sedan tog den andra över och fortsatte. Det var en riktig utmaning. Vi har två helt olika stilar och det var en utmaning att tänka på ett annat sätt. Tyvärr tog jag inte något kort på det kortet som
Elisabeth började på, men det jag började på har jag.


Jag gjorde delen med katten på och rakt ner. Elisabeth tyckte att det var jättesvårt, men jag tyckte att det blev väldigt bra!

Gjorde några LO:s om emmy som nyss fyllt ett!


Hon är superkoncentrerade på ljuset! Älskar det randiga pappret från October Afternoon, mitt är slut nu, men det får nog bli fler!


Detta från kalaset med. Hon öppnade vårt paket som innehåll en "ljudfarm". Djuren låter sina läten. Den fina journalinrutan från Easer, lånad av emrika.Bilen fick Emmy av Kim för ett tag sedan. Det var innan hon kunde gå. Då var det lite krångligt att gå med den, men nu springer hon mest omkring! Fotot är jättefint tycker jag!


Gillar de fina färgerna orange och rosa så det fick bli ett kort till i dessa färger. Katten lånad av Emrika. Helt underbar!

Passade på att göra några kort som jag kan sälja

Inte ett fint kort direkt, men blommor säljer ju alltid!Samma sak här!


Ett grattis kort till en på jobbet!


Denna är alltså helt rund, men svår att scanna. Var en av utmaningsskisserna.


Sista kortet som jag har scannat. Har gjort några LOS till men det får komma senare!


Våldspyssel

Igår kväll fick jag mig ett riktigt pysselryck. Det var CC på Svenskscrapbooking och jag ville gärna vara med på några av utmaningarna. Jag började vid 21 och var klar vid 22.30. Då hade jag hunnit göra 6 kort! De blev väl inte det snyggaste jorden har sett men jag fick pysslat massor iallafall.


Utmaningen var att skapa i brunt och turkos.


Ett julkort i annorlunda färger med en God Jul stämpel på. Jag har satt distanskuddar på några av rutorna. Alla papper från Forma Hantverk som har jättefina julpapper iår.


Ett kort i storleken 10x15. Lite annorlunda


Ett vanligt julkort med en stämpel på. Detta är Penny Black. Förra årets julkollektion.


Man skulle ha minst två sorters punchinella på. Detta kort var väldigt fort ihopkastat. Inte vidare värst fint.


Färgutmaning, orange, rosa och lila.
Så fick det bli! Nu får vi se om det är någon annan som gillar det. Mina saker brukar inte vara så himla populära även om jag själv gillar dem ;-)

Några kort från kursen

Tog några kort på kursen i onsdags

Tjejerna är i full gång


Två av mästerverken


Detta var stämpelbordet. Jag hade delat upp det i olika stationer. En av deltagarna hade med sig alla de monterade stämplarna.

Det var väldigt trevligt och många frågade efter en fortsättning så det kanske blir en lite närmare jul. Man kan göra julkort och glöggflaskekort med mera. Kul att det var uppskattat iallafall!

I helgen har vi haft spelkväll med scouterna. I fredags hade vi 25 barn + ledare som var i stugan och spelade olika spel och åt tacos!


Barnen är fullt sysselsatta.

Alla sov över och sedan åkte vi till en scouttävling igår. Jag kom hem vid 15, helt slut. Sov middag!
Det var utgång igår med. Mycket trevligt!

Idag har vi varit på 1-årskalas. Det är goa Emmy som fyllt ett. Tyvärr verkar bilduppladdaren krångla, men jag scrappar om det så snart kommer bilder upp ;-)


Kortkurs idag

Idag ska jag hålla kortkurs på jobbet. Har packat ner en stor del av mitt pysselrum för att ta med mig. Har förberett mig ett tag nu för den här kursen och det ska bli jätteroligt. Jag tror att vi kommer att bli ca 13 personer. Jag har köpt papper och skurit ner till kortbaser, men annars så ska de få göra det mesta själva. Tänkte visa hur man stämplar, embossar och monterar ihop ett kort. Sedan får de skapa själva. Jag ska gå runt och hjälpa dem som behöver hjälp och så får det rulla på. Får väl se hur det går.
Tänkte ta med kameran iallafall så att jag kan dokumentera lite hur det går.

Har skapat en del den sista tiden, men har varit dålig på att dokumentera. När man gör 12:or så kan jag inte scanna och då blir det krångligare ( kanske inte egentligen, men lat som man är ;-))

Nästa helg är det dags för POG. Pysselorgie Göteborg. En hel helg med bara pyssel!! Jag ska fundera på om jag ska skicka in ännu fler foton för framkallning innan dess så att man har mycket att skapa med. Jag tycker att det är svårt att packa inför sådana här träffar. Jag vill liksom ha med mig allt! Annars är det svårt att vara impulsiv och skapa det man vill. Nåja, väldigt roligt ska det bli iallafall!!

Bröllops LO:s

Har skapat några bröllops LO.s det senaste såklart. Jag gjorde en beställning till Crimson och fick bilderna på 2 dagar. Fina och prisvärda! Därifrån lär det bli fler beställningar!


Har prövat på crackle paint för första gången. Fjärilen är gjord med det. Ser ju rätt amatörmässigt ut här, men något bättre i verkligheten.


En LO om buketten. Det svarta är bokstäver där det står Buketten är gjord av Cathrine


Linda (tärna och toastmadame) och hennes CM hade fixat iordning deras bil så fint. CM jobbar  med plåt så han hade fixat en båge och hjärtat på bilen var i plåt. I bilen fanns det en korg med godsaker och bra musik i spelaren. Bland annat Du är min man! (BAO)


Väldigt enkla LO:s men jag känner att bilderna får tala för sig själva. Här har vår fotograf satt samman tre bilder som jag tycker ger en fin känsla av hur vigseln var.


Det står kärlek med metallbokstäverna. Den här bilden är en av mina favoriter så den scrappade sig själv. Väldigt enkel igen, men som sagt bilden får tala för sig själv.


Har även gjort en canvas som nu står i vår bokhylla. Det är akrylfärg bakom bilden. Blingstenar från Kaiser och gubbar från Maya Road.

Jag har även gjort ett litet receptalbum från Maya Road.

Tänkte visa på kursen att man kan göra massa olika saker i vår härliga värld!

Ett muffinsrecept på varje uppslag.I helgen funderar jag på att gå på Papperskraft i Partille. Det är inte så dyrt att gå in så det kan det vara värt. Jag ska även försöka hinna med att handla lite till kursen. En massa bazills bland annat.

Ha en härlig helg!

RSS 2.0