Blogger igång igen

Blogg.se har varit nere ett tag, men nu kom det tillbaka!
Har ni blivit lurade idag? Vi lurade alla våra skolabarn idag med att elevrådet hade bestämt att skolgården skulle asfalterad igen, det skulle bara bli pannkakor i bamba, alla barn var tvugna att gå till skolan och att gymnastiken skulle bli inställd för att pensionärer skulle flytta in i salen. Sånt som vi lärare roar oss med en dag som denna! Lurade blev de! Haha! ;-)

Förste april innebar inte bara lurendrejerier utan även tillgång till vår nya lägenhet! Vi har precis varit och kollat på den. Känns härligt men lite konstigt att snart flytta in. Imorgon ska en målare komma dit och tapetsera och måla. Färgerna som är där just nu är inte så festliga. Ser fram emot att allt ska bli klart så att vi kan flytta in helt. Har surfat en hel del på olika inredningssidor för att hitta snygga saker. Bland annat så tipsade Muhren  i sin blogg http://www.muhrenssida.com/ om  http://www.isa.nu/shop/index.html som gör grymt snygga tavlor. Jag blev riktigt sugen på fikapaus och ha den i köket. Så snygga!

Allt pyssel är ju nedpackat just nu så det blir inte mycket gjort. Helst hade man ju velat att det var framme så att man kunde klappa på sina nya saker från mässan, men snart så. Måste fundera på hur jag ska organisera allt pyssel i nya rummet! Vi har fått ett helt arbetsrum som kommer att innehålla ett långt skrivbord som vi ska dela på. Där ska det finnas plats för pyssel och för datorer.

Dessutom har jag hunnit beställa ring till bröllopet samt fått tillbaka på skatten idag! Är inne i ett bra flow!

Nattinatti


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0