Äntligen på landet

Äntligen uppe på landet! Så skönt att bara koppla av en liten stund. Har köpt med mig en korsordstidning, packat ner ett gäng med böcker samt en hel del bröllopspyssel. Lär väl inte kunna hålla mig ifrån internet, men det kan ju vara en avkoppling det med!

Midsommar

Känns som att jag mest har suttit i bilen i helgen, men det har varit mycket annat trevligt med. I torsdags åkte vi upp till Nåås i Dalarna och bodde hos en kompis föräldrar. Riktigt Dalarnafirande med folkdräkt och smal stång på fredagen. 

Det var himla trevligt. Vi var i en park och var med på en femkamp. Självklart hette vårt lag Göteborgarna och vi fick utstå diverse roligheter om staden, men det var det värt.

Det var en riktigt solig femkamp som avslutades med skidgång som vi gör här på bilden. Vi vann vårt första heat men kom tvåa i finalen, men det var rafflande.

Middagen åt vi i en gammal lada som de har gjort iordning, supermysigt!

Det har varit en lugn och mysig helg! Precis vad jag behöver just nu med alla bröllopsförberedelser och all stress i övrigt!

Igår åkte vi vidare till Idre för att vara med på en kompis barns dop. Även det väldigt fint!

Hela den lyckliga familjen!

Evelina, inte så glad just på den här bilden, men väldigt go i övrigt!

Sedan var det bara att sätta sig i bilen igen och åka ner till Göteborg. Var hemma igen i går kväll.

Imorse var det upp till sommarjobbet. Ska jobba imorgon med, men sedan är det ledigt i två veckor. Ska åka upp till landet och ta det lite lugnt. Dessutom ska jag jobba lite på en förskola uppe på landet.

Väldigt lite på skaparfronten just nu, jag har gjort klart ett album som ska vara morgongåva, men det vågar jag inte visa här. Annars är det så himla mycket annat att jag inte hinner. Har dock pysslat lite bröllopigt.

Dessa ljuslyktor gjorde jag häromdagen. Har satt på snöre runt vanliga IKEA-lyktor. Blev bra tycker jag. Har skrivit på snäckor som ska bli bordsplacering men har inte tagit något kort på det ännu. Försöker dokumentera det jobb som vi lägger ned, men det känns nästan omöjligt för man fixar med någonting nästan hela tiden.


Bröllopsnerver

Just idag började jag få lite bröllopsnerver. Sista dagen på jobbet idag och det betyder ju att det är närmare bröllopet. Fick skriva på nytt kontrakt för hela nästa läsår idag med! Jippi! Jag får vara kvar där jag vill vara och fick ganska bra löneförhöjning. Det är jag nöjd med!

Har fixat och donat väldigt mycket med bröllopet det senaste och mer lär det väl bli. Midsommar ska iallafall firas i Dalarna så då lär jag inte hinna med så mycket bröllop. Ska bli kul att få se hur de firar i Dalarna. Jag hoppas såklart på att det ska vara något lite extra!


Jag jobbar vidare på det album som jag ska göra till Kim i morgongåva. Måste nog köpa mig en BIA om jag ska få ihop det! ;-) Lina är lite sugen hon med så vi kan köpa det ihop! Det är bra. Hon gör rätt många minialbum (och fina!) så hon skulle nog använda det en del!

Ett litet kort har jag gjort det senaste. Till all personal där jag jobbar.


Så till er med: En glad midsommar!!

Skolavslutning

Igår var det dags för min första skolavslutning på andra sidan planket. Det var himla trevligt. Barnen sjöng jättefint och vi läste upp namndikter till alla barnen. Det var mysigt. Fick en fin avslutningspresent också.
Jag har funderat fram och tillbaka mycket hur jag ska göra med jobb och idag bestämde jag mig till slut. Jag stannar på den skolan som jag har varit på under våren. Det känns jättebra och även om det bara är en 75% ig tjänst så tror jag att det kommer att bli mer och jag är helt nöjd med beslutet. Skönt!!

Idag har jag varit en sväng nere på STCC. Kims företag är med och sponsrar så de har lite event där nere. Det var inte så mycket folk idag men vi hoppas på att det kommer mer imorgon. Är egentligen ganska trött men jag tycker att det är så härligt att vara uppe bara för att man kan! Bara några dagar kvar på jobbet så är det sommarlov sedan! Skönt!

Ha en härlig helg!

Snart match

Ja nu laddar väl hela Sverige för kvällens match. Vi håller på och fixar inför Kims 30-års dag imorgon så vi ska se matchen hemma. Det hade egentligen varit roligt att kolla någonstans på stan men det kommer ju fler matcher!

Imorgon ska jag på jobbintervju vilket ska bli trevligt hoppas jag. Det är en snäll jobbarkompis som har hjälpt mig till intervju. Utan att jag visste detta gjorde jag ett receptkort till henne för hon är så förtjust i pannacotta.


Hon blev väldigt glad vilket kändes roligt! Då är det så kul att göra något till någon.

I helgen har det varit fullt av firanden. Lina fyllde 30 och Linda har tagit examen!







Kan det bli bättre väder i Sverige? Man blir så glad i hela kroppen!
På torsdag är det skolavslutning, har hört att det ska bli regn då men vi håller tummarna för fint väder även då.

Nä nu kallar Lagerbäck! Go Sweden go!

Fantastiskt väder

Man kan inte säga annat än att det är fantastiskt väder i Göteborg just nu. Det är sommar och man kan inte tänka sig att det skulle kunna vara på något annat sätt än just såhär underbart!! Man har sommarkänsla i hela kroppen!! Idag är det precis en månad sedan det regnade sist, det är kruttorrt i gräset och nästan alla blommor har slagit ut.

I helgen var vi en sväng i grebbestad. Superhärligt att äta räkor på bryggan och bara njuta av att ta det lugnt. På lördagskvällen var det grillfest. En mycket trevlig tillställning.

image303
Vi har en helt underbar gård och underbara kompisar!

image304
Det var långbord och massgrill! När det började mörkna så åkte vi in till stan och Flying!
image305
Jag fick ett av mina första möhippeuppdrag. Jag skulle samla ihop ett gäng saker på 20 minuter. Jag hittade allt och det var jag mycket nöjd över. Bland annat en bibel och en bångtratt!

Idag har varit precis lika gott! Barnen har flämtat i värmen och vi har tvingat dem att dricka mer än de brukar. Ser fram emot sommarlov nu men inte att sluta. Gillar mina kollegor!

RSS 2.0