En liten LO

Igår scrappade jag lite medan jag väntade på att Kim skulle bli färdig med det han höll på med.


Anteckningsstämpeln är från Easer, en av de stämplar som jag beställde i veckan. Bilen lånade jag av emrika på POG och jag tror att den är från stämpelmyran, men det är bara en gissning. Den passade väldigt bra till den här LO:n iallafall.
Har ju varit lite ledig den här veckan och det har varit så skönt!! Visserligen har jag mest varit och hjälpt Kim på hans nya kontor,men det är ändå annat än jag brukar göra. De har fått det så fint! I fredags var det invigning och det var väldigt lyckat. Han är så duktig min man! Kämpar och sliter med sitt företag mest hela tiden. Idag har han åkt dit en liten sväng bara för att fixa lite saker,han kan aldrig riktigt släppa det.

Igår hade vi halloweenfest härhemma. Det var väldigt lugnt, inte så festigt men väldigt trevligt. Vi brukar ha glöggfest varje år så då blir det väl lite mer fest. Några var lite utklädda iallafall och det är alltid roligt!

Idag har vi passat Emmy en liten stund på morgonen. Hon är så go! Går omkring här och pratar lite med en, kollar på grejor, man busar lite med henne, hon skrattar och är helt nöjd! Det är aldrig något krångel med Emmy och det är helt underbart. Vi passar henne gärna!
Sedan gick vi en liten sväng i det fina vädret, hälsade på programgruppen på Vinterskog som planerade och sedan har jag kört med Anders. Övningskör med honom och det går riktigt bra. Jag tycker att det är ganska roligt att förbereda vad vi ska träna på och komma på hur vi ska göra det. Han är dessutom duktig så det går jättebra! Nu är det lugn söndagskväll framför oss. Härligt!

Kommentarer
Postat av: ele

vad smart att scrappa sådana saker, för att ha kvar som minne! Är ju inte stor mening att ha dem i en låda liksom :)

2008-11-26 @ 10:36:45
URL: http://eleonor.valborg.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0