Härliga helger

Det är så gott att det är fint väder på helgerna, allt blir så mycket trevligare då! Har haft 2 helt fantastiska helger nu det senaste. I fredags var vi ute med en lånad båt och åt kräftor i solnedgången med goda vänner och vattnet som kluckade bredvid. Det är lycka det! Vi får nog jobba mot en båt till nästa sommar!!
Igår blev vi upphämtade och det var dags för tärnornas bröllopspresent. Vi åkte till Visingsö och hade det bra! De hade hyrt in en kock som kom och lagade 4-rätters middag. Han diskade och fixade allting! Väldigt god mat, men mycket. Det var så att till och med jag var spymätt! Efter god middag med mycket vin så var det bad i badtunna och mys på altanen. Härligt!! Idag har vi mest tagit det lugnt, åkt hem och firat en kompis som fyllt år. Han fick att jag går handledarutbildning för körkort för honom i present. Det verkade som att presenten var uppskattad!
Imorgon ska vi till Veronica och kolla på bilderna. Ska bli så himla spännande!!
Nästa helg blir det pysselmässa! Ska bli kul att shoppa lite och träffa lite folk som man känner till litegrann. Har inte funderat ännu på vad jag "behöver" men ska kolla igenom det under veckan. Vi kanske ses där!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0