Helgen

I helgen har det varit otroligt fint väder!
Vi var vid Tjärnet i fredags och åt räkor, supermysigt! Var ute en sväng på kvällen på Linné kök och bar. Trevligt! I lördags var det hemkomst för lillebror! Skönt att ha honom hemma igen. Vi var på Landvetter och hämtade. Jag fick ett par söta örhängen som var i form av boomeranger! Grillning hemma hos Kims föräldrar på kvällen. Vi spelade shoshotrain som är en favorit! En lite båttur hanns med också. Det var lite blåsigt men härligt.
Söndagsfika på stan med kompisar. riktigt härligt att sitta i solskenet. Det har varit en toppenhelg helt enkelt!
Det går så otroligt långsamt att ladda upp kort, men jag ska försöka. Skickade iväg ett stort gäng med kort med mamma idag som hon skulle ta med till jobbet. Får väl se om det blir något sålt. image2
Detta var ett av korten. Gjorde även sådana här:image3Man kan ha dem i blommorna på studentbuketten. Det är liftat från Lindzi.

Detta kort gjorde jag till glädjetjutsbloggen, men man kan ju använda den till mycket annat. Lycka är att få vara med dig kanske?image4
image5
De nya filurerna är verkligen underbara. Man blir så glad av att titta på dem. Valde lite galna färger men det kändes helt naturligt med de här figurerna. Paketen är från stämpelgården och den lilla tjejen från Kortmakaren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0